El Sala5 comença a rodar amb un equip decidit a aconseguir fites molt ambicioses

766
Pretemporada Sala5
Pretemporada Sala5

El primer equip del Sala5 Martorell ha començat aquest vespre la pretemporada al Pavelló Can Cases i es prepararà per a un període de preparació abans  del debut en lliga, en tot just un mes. Els de Víctor González tornen a la feina després de caure en la fase d’ascens a Segona Divisió davant l’Inter Movistar el passat mes de juny.

La plantilla martorellenca ha incorporat quatre jugadors nous per al curs 2021-2022 (Pavel Pérez, Mario Silva, Imad Ruiz i Carlos Corvo) i ha renovat Josep Coca, Àlex Delgado, Husse, Joan Rusinés, Ramón Sánchez, Sergio Arriero, Pablo Robert, Fouad, Malik, Pau Albacete i Oussama Chefrau. L’entrenador, Víctor González, també ha confirmat la seva continuïtat per cinquè any consecutiu i ho ha fet després d’aconseguir la fita més alta en les últimes cinc temporades.

Treball en diferents àmbits per enfortir-se

L’entrenador Víctor González no ha amagat la “il·lusió de tornar a entrenar” i ha confessat que està molt content amb la plantilla, que treballarà “sense pressió”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

“Volem tenir-ho molt clar en la tàctica, i ara els farem treballar i els donarem molt volum d’informació”, ha reblat González sobre les primeres sessions de la pretemporada.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Els vermells es posaran a prova amb sis partits amistosos que començaran el 28 d’agost i que els enfrontaran a conjunts des de Tercera fins a Primera Divisió, com l’Industrias Santa Coloma, i passant per l’AE L’Hospitalet Bellsport o el CN Sabadell.