El Club Bàsquet Martorell encaixa una dolorosa derrota sobre la botzina a Igualada

1125

El Club Bàsquet Martorell va perdre el cinquè partit consecutiu a la pista del CB Igualada (60-61) per culpa d’una cistella de Roger Rius sobre la botzina i que deixa als martorellencs en una situació compromesa en la seva lluita per la permanència a la Lliga EBA. Diumenge vinent l’equip de Xavier Garcia rep al cuer, el CB Castelldefels.

El CB Igualada va castigar de valent als martorellencs des de fora el perímetre. Torres i Tejero van fer miques la defensa del CB Martorell i van situar el marcador (46-32, al minut 35). L’equip de Xavier Garcia va reaccionar amb molta empenta amb l’encert de Jou, Virós i Salva Claramunt amb un parcial de 2-22 per capgirar el marcador (48-54) a quatre minuts pel final.

En un intercanvi de cops, Virós va clavar un triple a falta de 2 segons (59-60) però la desgràcia va tornar a tombar als martorellencs amb una cistella agònica de Riu sobre la botzina.

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell va perdre a la pista del cuer, el Montcada (3-2) en l’últim minut. Els locals es van avançar abans del descans amb un gol de Gerard després d’un recital del porter Pol Gomar. En la represa, Castro va empatar però Antonio va tornar a posar en avantatge al Montcada. En un final trepidant, Fouad va fer l’empat (2-2) i a falta de pocs segons Carlos establia el resultat definitiu.

El CF Martorell s’allunya de l’ascens

En futbol, el primer equip del CF Martorell va perdre al camp de la UE Sitges (2-1) i ha baixat fins al quart lloc, a set punts del liderat. L’equip del Garraf es va avançar amb els gols de Pascua i Jaume i va retallar diferències Javi Donado en temps de descompte. També en futbol, el filial del CF Martorell va guanyar a la UE Castelldefels B (2-1) amb dos gols de Ramon Requena.

En handbol, el CH Martorell va aconseguir una victòria contundent davant el CH Sant Esteve Palautordera B (38-22) en un dels millors partits del curs. Els martorellencs, tot i les absències de Joanín i Albert Martínez, van refermar el segon lloc recuperant sensacions.

En waterpolo, a Primera Catalana masculina, l’absolut masculí va caure de forma contundent davant el CN L’Hospitalet (3-12). En canvi, l’absolut femení va esgarrapar una gran victòria a la piscina del CN Minorisa (11-16). En natació, Pol Sallent i Giovanny Tunari (CN Martorell) van participar, dissabte, als Campionats de Catalunya de natació adaptada fent un bon paper a les instal·lacions del CN Terrassa.