Sensibilització a l’emprenedoria dins les Jornades Tecnològiques de l’Institut Joan Oró

924

35 joves alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Comerç de l’Institut Joan Oró de Martorell han participat aquest matí en la sessió d’emprenedoria realitzada al viver d’empreses Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell, incloses dins les Jornades Tecnològiques de l’Institut Joan Oró.

La cap de Promoció Econòmica, Carme Moles, i la tècnica d’empresa i suport a l’emprenedoria, Sandra Alarcón, han estat les encarregades d’impartir la sessió sobre emprenedoria als alumnes amb l’objectiu de sensibilitzar aquests joves per prendre consciència dels valors d’emprendre transmetent la importància de la creativitat, les idees i l’interès emprenedor. Els joves assistents a la sessió estan cursant el Cicle Formatiu de grau mitjà de Comerç.

Jornades Tecnologies de l’Institut Joan Oró
Les sessions al Molí Empresa estan incloses dins les Jornades Tecnològiques de la Formació Professional de l’Institut Joan Oró i promogudes pels departaments de Promoció Econòmica i Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell.

Durant les jornades els estudiants gaudeixen d’un seguit d’activitats, tallers, xerrades i sortides, enfocades a l’ampliació i consolidació dels coneixements impartits pel professorat del centre.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol promoure l’acció emprenedora en el nostre municipi col·laborant activament amb la resta de regidories, ajudant i assessorant als emprenedors des dels diferents àmbits.