Els Atrapasomnis faran dansar el Petit PAS dissabte amb cançons, jocs i tradicions

573

Dissabte, 20 de juliol, a les 20.00h, Els Atrapasomnis tancaran el Petit PAS, dins el Festival PAS (Pont a les Arts Sonores) del pont del Diable. Ho faran amb un espectacle per fomentar el respecte i la cooperació entre totes les persones, i conèixer les diferents tradicions. Un espectacle molt participatiu i dinàmic on les famílies participen en molts moments amb danses, jocs i cançons.

Els Atrapasomnis porten totes les seves aventures i cançons amb una banda de diferents formats i disposats a atrapar la festa. Amb els personatges que els acompanyen a tots els espectacles, cantaran i ballaran els seus èxits i altres cançons populars conegudes. Un espectacle amb moviment i adequat per a totes les edats. La serp Siseta, Els cowboys, La sabata, La foca Filomena, La Marieta discoteca i moltes més sonaran amb molt i molt de ritme.

“El grup va néixer fa 11 anys amb la pretensió de fer passar una bona estona als nens i nenes. Per a nosaltres era un entreteniment, perquè venim del CAU, i ens agrada fer ballar i cantar els infants”, explica Jordi Masferrer, vocalista. Una nit de CAU van decidir fer el pas als escenaris “i ja portem més de 1.200 concerts fets”.

Jordi Masferrer, vocalista Els Atrapasomnis

Masferrer diu que “molts dels integrants d’Els Atrapasomnis som amics de tota la vida, i això fa que haguem creat una petita família, que ha anat creixent i evolucionant musicalment. Som tots uns motivats, sempre tenim idees i mai ens cansem. Només pretenem fer passar una bona estona, viure al màxim aquest moment que ens ha regalat la vida i transmetre el que volem amb la nostra música”.

Jordi Masferrer, vocalista Els Atrapasomnis

A través del seu espectacle transmeten valors perquè consideren que “mai en sobren”. “Estem en un moment que falten missatges que puguin ajudar als infants a integrar aquests valor”. El seu últim espectacle està basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), projecte que també treballen a les escoles. “A través de la música i dels nostres personatges parlem del respecte pel planeta i per totes les persones”.

Jordi Masferrer, vocalista Els Atrapasomnis

La formació musical la integren Jordi Masferrer, veu, Pau Boïgues, veu i guitarra, Malva Vila, veu i teclats, Marc Sánchez, bateria, Anna Fusté, veu i baix, i David Benítez, contrabaix.