Pepe Arqué s’adjudica la primera victòria de la temporada al circuit de Carballo

774

El pilot martorellenc Pepe Arqué va aconseguir el passat diumenge 14 de juliol una espectacular primera victòria amb el seu nou Kincar al Campionat d’Espanya d’Autocross. En la prova de Carballo, celebrada a la localitat de la comarca corunyesa de Bergantiños, Arqué va arribar amb la màxima confiança per guanyar per segona vegada al traçat gallec, com ja ho havia fet el 2018 a la categoria Car Cross.

Tot just quatre curses després del seu debut amb el fabricant gallec, el martorellenc va poder celebrar el primer triomf amb el nou model FIA de Kincar. Pepe Arqué assegura que “ningú s’esperava aconseguir aquesta primera victòria de forma tan immediata, però sí que és veritat que des que vam començar l’any no hem deixat de treballar. A cada cursa hem portat evolucions, a cada test hem provat coses noves i, al final, la constància i la feina ben feta han donat els seus fruits i ens han portat aquesta primera victòria”.

A més, el martorellenc afegeix que “som conscients que hem de seguir treballant com fins ara i intentant millorar el cotxe a cada cursa, perquè tenim un projecte molt interessant de cara a finals d’any. És molt probable que fem alguna aparició en alguna cursa de l’europeu i és per això que estic molt motivat amb aquest projecte i molt agraït a l’equip Kincar i a tota la gent que ens ajuda per seguir endavant”.

Pepe Arqué, pilot martorellenc

Pepe Arqué es va adjudicar la primera victòria de la temporada després de mostrar-se molt sòlid al llarg de tot el cap de setmana. El pilot de Martorell, que va fer un bon paper a les mànegues classificatòries de dissabte, es va poder fer amb una segona posició que el situava a primera línia de la graella de sortida de la final A. El diumenge Arqué no va fer una bona arrencada, però abans de completar la primera volta havia superat els dos pilots que rodaven per davant seu i va fer una extraordinària gestió a les set voltes restants per aconseguir un resultat històric.

La pròxima prova del Campionat d’Espanya d’Autocross es disputarà el cap de setmana del 10 i 11 d’agost al circuit José Ramón Losada d’Arteixo, també a la província de A Corunya.