La FHSJDM avança en la reducció de paper digitalitzant la informació per a pacients

98

Seguint amb el seu compromís amb la sostenibilitat i la innovació, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha implementat una nova mesura per reduir l’ús de paper. Ha digitalitzat tota la informació que proporcionen als usuaris durant els ingressos hospitalaris i en les visites a urgències. Els usuaris podran accedir a aquesta informació de manera fàcil i ràpida a través d’un codi QR, que podran escanejar i descarregar directament al seu dispositiu mòbil.

Quan un pacient és ingressat per hospitalització, el codi QR estarà disponible al taulell d’admissions i informació, que és el primer punt d’entrada a l’hospital, i també a totes les habitacions del centre. En el cas dels ingressos a urgències, el codi QR estarà ubicat en el taulell d’admissions, així com a les sales d’espera i en tots els boxes.

Amb aquesta iniciativa, la FHSJDM reafirma el seu compromís amb la millora contínua de la qualitat dels seus serveis i la cura del medi ambient, oferint una atenció més accessible, moderna i sostenible. Per situacions específiques de dificultat digital, es segueix mantenint la informació en paper.