El Sala 5 empata contra el Levante (2-2) i suma un bon punt en l’estrena a la lliga

151

El primer equip del Sala 5 Martorell va aconseguir sumar un bon punt en la primera jornada del campionat de Segona Divisió. Els martorellencs, que van competir molt bé durant tot el partit, van empatar (2-2) contra el Levante. Els visitants es van avançar al marcador, però els gols de Jon Joseba de Olabarria i ‘Manucho’ a l’inici de la segona part van capgirar el resultat. Quan restaven dos minuts per finalitzar el duel, el Levante va empatar i tots dos conjunts es van repartir els punts.

La primera part va estar marcada per la rigorosa expulsió del jugador local Arnau Graell, al minut 15, ja que el Levante va aprofitar el llançament de falta per fer el 0-1. El tècnic dels vermells, Adri Sánchez, explica que aquest fet els va portar a tenir impaciència per empatar el partit: “Hem plantejat bé la segona part, però hi ha hagut un moment on ens han dominat una mica i, amb una acció de cinc, ens han empatat amb un xut exterior. Hem d’anar millorant en aquestes coses”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

Amb aquest empat, el Sala 5 comença la lliga sumant un punt important a la seva pista. Tot i això, Adri Sánchez considera que, quan t’empaten quan falten pocs minuts pel final, aquest punt mai és suficient: “Quan veus que estàs dominant diferents registres, tens controlat el seu joc de cinc i estàs confiat, això et pot passar quan arribes amb un marcador tan igualat al final. Hem d’aprendre d’això”.

En futbol, el primer equip masculí del CF Martorell va guanyar 3-1 al Sant Ildefons i va sumar els primers tres punts de la temporada en un partit que va sentenciar en el segon temps. Els cornellanencs van obrir la llauna al minut 21 gràcies a una acció a pilota aturada, però abans d’arribar al descans Martí Naranjo va posar l’empat al marcador. En la represa, els de Raúl de Amo van posar una marxa més al seu joc per transformar les ocasions en gol. En uns minuts finals de domini martorellenc, els locals es van assegurar la primera victòria de la temporada.

El tècnic dels blanc-i-vermells, Raúl de Amo, assegura a la crònica que “la segona part ha sigut un monòleg del Martorell, perquè hem tingut moltes ocasions, hem intentat generar molt perill i hem trepitjat camp contrari. Al minut 86 marquem el 2-1 i al 89 sentenciem el partit amb el 3-1. L’actitud de l’equip ha sigut molt bona, hem generat molt i crec que el resultat és molt just”.

Raúl de Amo, entrenador primer equip masculí CF Martorell

En bàsquet, el primer equip del CB Martorell va començar la seva aventura a Super Copa amb una ajustada derrota contra un equip molt experimentat com el Bàsquet Lloret (50-56). Els blaus no van fer una bona primera meitat i van marxar al descans amb un desavantatge de 16 punts, però a la segona part van reaccionar i van fer el màxim possible per tenir opcions de competir per la victòria.

Andrés Joya, entrenador del CB Martorell, afirma que es van veure obligats a canviar la dinàmica del partit a la segona part: “Després de fer una primera part molt dolenta, un canvi de mentalitat i en la manera de jugar ens ha portat a tenir opcions de poder donar-li la volta. Per diferents circumstàncies en les quals no hem estat encertats, finalment no hem pogut amb un equip molt experimentat. Continuarem entrenant dur per seguir creixent i a veure què tal la pròxima jornada contra Montgat”.

Andrés Joya, entrenador primer equip CB Martorell

El sènior masculí del CH Martorell va aconseguir la victòria en la primera jornada de lliga. Els groc-i-negres es va imposar per la mínima, 27-26, al Blancs-i-Blaus BM Granollers, després de remuntar un desavantatge de 5 gols a l’inici de la segona meitat. Per part del sènior femení del club, les martorellenques es van veure superades per l’Handbol Ascó, en un tram final on les locals no van estar encertades de cara porteria i van acabar perdent per 33-37.

Pel que fa als filials de l’entitat martorellenca, el sènior masculí ‘B’ va vèncer amb comoditat a l’Handbol Salou per 37-28, i se situa a la part alta de la classificació. Mentre que el sènior femení ‘B’, va perdre davant l’Handbol Cornellà, per 27-39, en una segona part per oblidar.