La Penya Blanc-i-Blava de Martorell celebra la 22a pujada a Montserrat amb rècord d’assistència

164
22a Pujada ‘perica’ a Montserrat

El passat diumenge 22 de setembre la Penya Blanc-i-Blava de Martorell va celebrar la tradicional pujada a Montserrat, que enguany celebrava la 22a edició. En aquesta activitat van participar un total de 76 ‘pericos’, registrant la millor xifra de la seva història. Els més valents van pujar a peu des de Collbató i, la resta, ho van fer en autocar fins al Monestir.

Alba Moreno, membre de la junta de la Penya Blanc-i-Blava, assegura que la jornada va ser tot un èxit i afirma que es van veure sorpresos per la pluja: “Vam arrencar amb un esmorzar a Collbató i des d’allà vam iniciar la pujada cap a Montserrat. No esperàvem que caigués un xàfec d’aigua, però, tot i això, les ganes de poder fer l’homenatge van ser més fortes i vam poder pujar amb èxit”.

Alba Moreno, membre junta Penya Blanc-i-Blava Martorell

En aquesta edició de la Pujada ‘perica’ a Montserrat, un dels actes més tradicionals de l’entitat, es va voler recordar la figura de Ricardo ‘Chiqui’ Moreno, que durant molts anys va ser soci incondicional d’aquesta activitat i també va ser membre de la junta directiva.

“Tant família, com amics i altres socis que el coneixien, no van voler perdre’s l’edició. Tot i la pluja, va ser tot un èxit. Es van fer també samarretes especials per recordar-ho i, després, vam acabar dinant al restaurant La Vinya Nova de Collbató amb un registre de 76 persones”, explica Alba Moreno, familiar de ‘Chiqui’ Moreno i membre de la junta de la Penya Blanc-i-Blava.

Alba Moreno, membre junta Penya Blanc-i-Blava Martorell

Després de celebrar la tradicional pujada a Montserrat, la Penya Blanc-i-Blava de Martorell participarà en la 28a Trobada d’Entitats que organitza l’Ajuntament, on assistiran dues persones de l’entitat en representació de la penya. De cara a principis de l’any 2025, celebrarà la tradicional Calçotada Perica, que arribarà a la seva 21a edició.