Inici del curs impartit pel Dr. Guallar per als professionals de la FHSJDM

81

Amb més de 50 inscrits, ahir dijous 26 de setembre, es va celebrar la primera sessió del curs ‘Reconnecta amb el teu ésser i amb el teu propòsit a la vida’, impartit pel Dr. Álvaro Guallar, metge de família i màster en Geriatria. La formació s’adreçava a l’equip de professionals de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM).

En aquesta primera sessió, el Dr. Guallar va centrar el contingut en mantenir una actitud positiva davant situacions o processos adversos. Amb experiència en Programació Neurolingüística, Medicina Holística i Aiurveda, mindfulness, així com en Thai Chi i Kung terapèutic, el doctor va remarcar que el curs posa èmfasi en la importància de l’empatia, el compromís, la solidaritat i el treball en equip per millorar la qualitat assistencial.

Aquesta iniciativa, impulsada per l’equip d’Infermeria de la FHSJDM, està dirigida a tots els professionals del centre amb ganes de canvi, creixement i millora personal. La directora infermera de la FHSJDM, Àngels Delgado, va subratllar: “Aquest curs està pensat per a persones que necessiten retrobar-se amb elles mateixes, trobar un respir i ajut per millorar el seu benestar. Tal com diu el nostre lema, ‘Tenir cura és la nostra essència!’ i això és el que hem buscat amb aquesta nova iniciativa”.

El curs consta de tres sessions més, incloent dues xerrades i un taller, que tindran lloc durant els mesos d’octubre i novembre.