La Deixalleria Mòbil canvia els horaris i els dies de servei en algunes ubicacions per tal d’ajustar les freqüències a l’afluència d’usuaris i oferir el servei a tots els barris de Martorell. El nou horari serà de dilluns a divendres de 8.30h a 14.00h, els dimarts i divendres també de 16.00h a 18.30h i els dissabtes de 9.00h a 14.00h.

El servei de la Deixalleria Mòbil començarà mitja hora abans de dilluns a divendres (a les 8.30h enlloc de les 9.00h) i els dissabtes s’amplia el servei en dues hores (comença a les 9.00h enlloc de les 10.00h i acaba a les 14.00h enlloc de les 13.00h). El servei per les tardes només s’oferirà els dimarts i els divendres en el mateix horari que es feia abans de l’estiu (de 16.00 a 18.30h).

Algunes ubicacions també han canviat. Els dimarts per la tarda s’alternarà la ubicació del barri del Pla i el barri de Can Cases: el 1r, 3r i 5è dimarts de mes a la plaça de l’Onze de setembre i el 2n i 4rt dimarts de mes al davant del Pavelló Municipal de Can Cases (enlloc de la plaça de Santa Maria on es posava fins ara).

La ubicació de la plaça de Pompeu Fabra queda anul·lada i es trasllada a la plaça de les Cultures el divendres al matí. Es crea una nova ubicació per apropar el servei al nou barri de La Sínia els divendres per la tarda al carrer Puig del Ravell amb el carrer de Prat de la Riba. A causa de la remodelació del Mercat Municipal la ubicació al barri de Les Bòbiles també canvia i definitivament es col·loca a la plaça del Blat.

La Deixalleria Mòbil és un servei de l’Ajuntament que funciona des del 2005. Des de l’1 de maig del 2019 es realtiza amb una furgoneta adaptada que admet aparells elèctrics i electrònics -petits electrodomèstics, aparells informàtics i de so, joguines que funcionin amb piles, bombetes i fluorescents, telèfons mòbils i bateries i cables elèctrics-.

També s’hi poden portar residus especials en petites quantitats: pintures, vernissos i coles; dissolvents; aerosols amb contingut; cosmètics; olis i bateries de cotxe i moto; piles i bateries i radiografies o termòmetres. A més, s’hi poden deixar altres residus com cartutxos de tinta i tòners, CD/DVD’s i ferralla domèstica -olles i paelles, entre d’altres residus. L’oli vegetal de fregir es recomana llençar-lo preferentment als contenidors d’oli (en ampolla de plàstic), la roba, el calçat i els complements als contenidors de color taronja i els medicaments i els seus envasos als contenidors de les farmàcies.

Cal recordar que també existeixen 12 minideixalleries a Martorell on s’hi poden abocar les piles i bateries, els CD/DD, les bombetes, els cartutxos de tinta i petits aparells elèctrics i electrònics.

Mapa actualitzat de les ubicacions dels contenidors especials de reciclatge de Martorell