Cal Nicolau acollirà el cap de setmana l’exposició i votació del Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura

95
Festa del Roser. 32è Concurs de Fotografia de l'AEM

El vestíbul de Cal Nicolau acollirà aquest dissabte i diumenge de Roser l’exposició d’imatges que participen al 33è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM). Tothom podrà visualitzar i votar en una butlleta amb 3, 2 i 1 punt les tres imatges que més li agradin. L’horari serà el dissabte 5 d’octubre de 10.00 a 14.00h i de 17.00 a 21.00h, i el diumenge des de les 10.00 i fins les 13.00h, moment en què es tancaran les votacions i es procedirà al recompte.

El tradicional certamen de l’AEM ha assolit enguany al voltant d’una seixantena de fotografies presentades, que suposen “una participació similar a la d’edicions anteriors”, tal i com comenta el president de l’AEM, Xavier Tió.

Les fotografies guanyadores es determinaran per votació popular “fins diumenge a les 13.00h, moment en què ja no s’admetran més butlletes i començarà el recompte. Tió preveu que pels volts de les 14.00h, quan tanquem l’exposició, puguem anunciar el veredicte amb les imatges guanyadores al mateix vestíbul de Cal Nicolau”.

Xavier Tió, president de l'AEM

Tots els visitants de l’exposició rebran de l’organització una papereta de votació en què podran escollir les tres fotografies que els hagin agradat més”, concedint 3, 2 i 1 punt.

Xavier Tió, president de l'AEM

En total es concediran quatre premis: tres d’ells, corresponents a la categoria general: “Un primer premi de 300 euros en material fotogràfic cedit per Fotoprix Martorell, un segon que consisteix en un joc de motxilla, aïllant i val de 100 euros per gastar a Base Sayas, i un tercer premi que serà un val de 75 euros per gastar a Bio Bio Espai Natural”.

L’altra categoria és la de sortides del club. La imatge que rebi més vots en aquesta categoria aconseguirà “dos pósters augmentats en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm, gentilesa de Còpies Martorell”.

Xavier Tió, president de l'AEM

Des de l’AEM s’espera una bona afluència de públic a la cita. L’any passat es va superar el mig miler de votants.