Promoció Econòmica engega cursos formatius transversals, útils per a múltiples tasques laborals

87
Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa en marxa els mesos d’octubre i novembre diversos cursos transversals, ja que són útils per a múltiples tasques laborals. S’impartirà formació presencial sobre competències digitals, tractament de textos i certificat ACTIC.

Del 14 al 18 d’octubre, de 9.30 a 14.30h, tindrà lloc el curs ‘Alfatic. Millora les competències digitals i multiplica les possibilitats de trobar feina’. S’introduirà els participants en l’ús de les eines bàsiques de transmissió i recepció d’informació digital en relació als seus processos de cerca de feina i desenvolupament professional. La intenció és fomentar la seva autonomia amb les eines digitals per a la gestió de la informació (cerca de feina), de l’aprenentatge (ús de plataformes virtuals de formació) i la comunicació (correu electrònic i videotrucada de feina), comenta la tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

El curs ‘Tractament eficient de textos amb Microsoft i Word’ es farà del 21 al 28 d’octubre, de 9.30 a 14.0h. Els alumnes aprendran a usar les eines i recursos del processador de textos Microsoft Word per generar documents de text (especialment el currículum vitae i carta de presentació), agilitzar la seva edició i gestió (rendibilitzant temps i esforços) i donar format i incorporar imatges que els confereixin un aspecte final professional. Complementàriament, familiaritzar-se amb les versions gratuïtes al núvol que permeten desar, editar documents de Word i accedir-hi des de qualsevol dispositiu electrònic.

I del 6 al 13 de novembre, hi haurà el curs ‘Prepara’t per al certificat ACTIC’, de 9.15 a 14.15h. L’objectiu és preparar la prova per a l’obtenció del certificat ACTIC de nivell 2. Els àmbits i àrees a preparar per a la prova són: tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment. També el tractament de les dades i simulació de prova ACTIC 2.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

Els cursos són gratuïts i la preinscripció ja és oberta en aquest enllaç.