El Sala 5 vol sumar la segona victòria del curs contra el Leganés

105

Aquest cap de setmana el Sala 5 Martorell disputa el segon partit de la temporada a casa després de guanyar a la pista del Barça Atlètic en l’anterior jornada. Els d’Adri Sánchez, que arriben amb confiança del derbi, volen sumar la segona victòria del curs davant de la seva afició. El dissabte (17.00h) els martorellencs reben el CD Leganés, un quadre que només ha aconseguit sumar un punt en els seus dos primers compromisos.

Juan Fran Hervás, autor del gol de la victòria el passat cap de setmana, afirma que l’equip afronta el duel contra el Leganés de la mateixa manera que els dos primers: “La Segona Divisió és una competició molt difícil i tots els partits són competits. Tot i que el rival només hagi aconseguit un punt dels sis possibles, no vol dir res. Cada partit és un món i anirem des del primer moment a buscar la victòria”.

Juan Fran Hervás, jugador Sala 5 Martorell

El CF Martorell, a retrobar-se amb la victòria

El primer equip masculí del CF Martorell vol refer-se de la derrota per la mínima (1-0) al camp del Santfeliuenc. Aquest diumenge (12.00h) els blanc-i-vermells tornen a jugar al CE Torrent de Llops, on tractaran de sumar la segona victòria de la temporada contra la UD Viladecans, un conjunt que ve de perdre a casa contra El Catllar i ocupa la catorzena posició.

En clau femenina, el primer equip blanc-i-vermell dona el tret de sortida a la temporada 2024/2025. Les martorellenques, que han quedat enquadrades en el Grup 6 de Segona Divisió Femenina, visiten el complicat camp del Santboià (diumenge, 20.00h). Serà el primer partit del CF Martorell sota les ordres de Francesc Canals.

El nou tècnic, que torna a les banquetes després de sis anys, assegura que aquest diumenge s’enfrontaran a un rival molt millorat respecte al curs passat: “Afrontem aquest partit amb moltes ganes, però serà molt complicat. El Santboià ha fet incorporacions molt bones i, per tant, ens trobarem amb un equip molt complicat. Anirem a competir els 90 minuts”.

Francesc Canals, entrenador primer equip femení CF Martorell

En bàsquet, el primer equip del CB Martorell buscarà el primer èxit de la temporada a la seva pista. Els d’Andrés Joya ocupen la penúltima posició de la taula després de la derrota contra la UE Montgat. Aquest diumenge (18.15h) els blaus, que reben la visita del CB Ipsi, volen guanyar el primer partit del curs per entrar en bona dinàmica.

Xavi Ortiz, jugador del CB Martorell, és conscient que tindran un partit complicat davant l’Ipsi, però explica que “seria una bona oportunitat per guanyar a casa, amb la nostra gent de Martorell. Emportar-nos la primera ens faria molta il·lusió, perquè portem unes setmanes treballant molt dur i una victòria ens donaria un plus d’energia pel que resta de temporada”.

Xavi Ortiz, jugador CB Martorell

En waterpolo, l’absolut masculí del CN Martorell disputa el primer partit de lliga contra un dels candidats al títol. Demà dissabte (12.00h) la piscina del CE La Vila acollirà el duel entre els martorellencs i l’AE Santa Eulàlia. Els locals debutaran en partit oficial aquesta temporada, mentre que els visitants venen de guanyar 23-6 en la primera jornada.

El nou entrenador del CN Martorell, Iván Pérez, deixa clar que s’enfronten al rival més complicat del grup, però afegeix que “hem treballat bé i no hem de tenir por de res ni de ningú. Afrontem el partit de demà amb molta il·lusió”.

Iván Pérez, entrenador waterpolo CN Martorell

El CH Martorell, per la seva part, torna a jugar a les IEM. Els de Josep Ibáñez, que venen de perdre a la complicada pista de l’Handbol Berga, volen refer-se el més aviat possible davant de la seva afició. Demà dissabte (17.45h) els groc-i-negres s’enfronten a l’Handbol Igualada, contra qui buscaran sumar la segona victòria del curs.

I el femení, que encara no ha guanyat, tractarà de capgirar la mala dinàmica. Les de Jordi Solé ocupen la dotzena posició de la taula i volen fer-se fortes a casa per sortir d’aquest mal moment. El diumenge (10.30h) rebran a un equip que ha aconseguit sumar tres punts en les dues primeres jornades: CH La Salle Montcada.