Convocatòria de concurs d’oposició lliure per cobrir quatre places de conserge

867
Consergeria CIES

L’Ajuntament de Martorell convoca un procés de selecció, mitjançant concurs oposició lliure, per cobrir quatre places vacants de conserge-ordenança, de les quals dues estan reservades a persones amb discapacitat. El termini de presentació de les sol·licituds és del 9 d’octubre al 6 de novembre de 2024, ambdós inclosos.

Les persones que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància adreçada a l’alcalde de Martorell, formulada en el model normalitzat que estarà a disposició de les persones interessades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Martorell (carrer Mur, 61, planta baixa, de Martorell) i a la web municipal (epígraf ‘Oferta Pública i Recursos Humans‘).

La presentació de sol·licituds podrà realitzar-se en el registre electrònic de l’Ajuntament o en el registre electrònic de les administracions públiques relacionades a l’article 2.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. De manera presencial, a l‘Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) (carrer Mur, 61, planta baixa, de Martorell). A les oficines de Correus, en la forma que reglamentàriament s’estableixi. A les representacions diplomàtiques o oficines consulars d’Espanya a l’estranger i a les oficines d’assistència en matèria de registres.

Les persones interessades hauran de tenir la nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores. Tenir 16 anys i no excedir, si escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa per a l’accés a la funció pública. Estar en possessió del certificat d’escolaritat o qualsevol altre equivalent o superior.

Qui opti a les places reservades a persones amb discapacitat, haurà de tenir la condició legal de discapacitat/da amb un grau igual o superior al 33%, així com, acreditar mitjançant dictamen de l’Equip de Valoració i Orientació Laboral (EVO), que es troba capacitat/da per a desenvolupar les funcions corresponents al lloc de treball a cobrir i determini, si s’escau, les adaptacions que la persona aspirant necessiti per a la realització de les proves, i en el cas de superar-les, en el lloc de treball.

Les proves de selecció inclouran una fase d’oposició, que constarà d’una prova de català de nivell B2, i una de castellà de nivell B2 per a les persones que no tinguin la nacionalitat espanyola, un exercici de coneixements sobre el temari i un altre consistent en un resoldre un cas pràctic. També haurà una fase de concurs de mèrits, que les persones aspirants hauran de justificar i al·legar documentalment.