El Sala 5 disputa a El Ejido el duel pel liderat de Segona Divisió

167

Aquest cap de setmana el primer equip del Sala 5 Martorell es desplaça fins a Almeria per a disputar el duel pel liderat de Segona Divisió (dissabte, 17.30h). Els vermells, segons a la taula amb 7 punts, visiten la pista del CD El Ejido Futsal, primer classificat amb la mateixa puntuació. El conjunt martorellenc, amb una ratxa de dues victòries consecutives, tractarà de treure un bon resultat a domicili per continuar a la part alta de la classificació.

L’entrenador del Sala 5, Adri Sánchez, considera que s’enfronten a un equip amb molt bones individualitats i hauran de controlar totes les situacions del joc per poder sumar els tres punts: “Tenen un dels màxims golejadors de l’any passat i crec que haurem d’estar molt bé en aquests petits duels individuals. Haurem de pressionar bé, no deixar-los guanyar molta alçada per poder manegar el partit i, en atac, saber guanyar esquenes quan ells es precipitin i saber jugar amb l’estratègia”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

L’autor del gol de la victòria en l’anterior jornada, Arnau Graell, afronta aquest partit com un més i amb l’objectiu de competir fins al final per treure algun punt: “Volem anar traient punts a tots els rivals, sobretot als de la zona alta. És un equip molt fort, ja vam jugar contra ells l’any passat i vam fer un bon paper als dos partits. Anem amb moltes ganes, que és el més important, i sobretot a competir”.

Arnau Graell, jugador Sala 5 Martorell

En bàsquet, el primer equip del CB Martorell, que ve d’aconseguir la primera victòria de la temporada en un duel molt disputat, vol continuar en bona dinàmica. Aquest diumenge (17.45h) els blaus visiten la pista de la UE Sant Cugat, un conjunt que va caure al camp del líder en l’última jornada. Els d’Andrés Joya, onzens a la taula, intentaran guanyar per seguir escalant posicions a la categoria de Super Copa.

Xavi Ortiz, autor de 20 punts en l’últim partit, assegura que estan competint en una lliga molt competitiva i s’enfronten a un equip amb un jugador interior molt determinant: “Ells tenen una peça molt clau i nosaltres estem recuperant alguns jugadors que el poden aturar. No és un rival fàcil, però és un bon test per seguir guanyant i competint. Volem sumar la segona victòria del curs”.

Xavi Ortiz, jugador CB Martorell

El sènior masculí del CH Martorell, per la seva part, vol aconseguir la primera victòria lluny de casa. Els de Josep Ibáñez, que venen de guanyar de manera contundent a l’Handbol Igualada ‘B’, volen sumar els dos punts en una pista complicada. Aquest diumenge (19.00h) els groc-i-negres s’enfronten a l’AE Aula, un equip que no guanya des de la primera jornada de lliga.

El tècnic dels martorellencs, Josep Ibáñez, confia que “la dinàmica de l’equip del passat dissabte es mantingui i que defensem fort i puguem córrer al contraatac. Confio molt que agafem una ratxa de partits guanyats i arribarem al desembre amb una puntuació prou alta per aspirar a estar a les posicions capdavanteres de la taula”.

Josep Ibáñez, entrenador sènior masculí CH Martorell

Els groc-i-negres arriben a la quarta jornada de la temporada ocupant la quarta posició del Grup A de Primera Catalana. Tot i això, Josep Ibáñez es mostra crític i afirma que esperava guanyar tots els partits en aquest primer tram del curs: “Portem des de l’agost entrenant i encara no es pot veure la meva aportació al grup. De cara al novembre o el desembre es poden veure uns canvis importants. Penso que els equips amateurs haurien de començar a jugar a mitjans d’octubre i fer una pretemporada correcta”.

Josep Ibáñez, entrenador sènior masculí CH Martorell

I en futbol, el primer equip masculí del CF Martorell obrirà la quarta jornada del Grup 3 de Primera Catalana visitant el camp del FC Ascó (dissabte, 17.00h). Els blanc-i-vermells, que venen de guanyar 2-0 a casa davant la UD Viladecans, tractaran de sumar la tercera victòria del curs per continuar situats a la part alta de la taula classificatòria.