El CF Martorell buscarà la tercera victòria consecutiva davant l’Atlètic Vilafranca

65

Aquest cap de setmana el primer equip masculí del CF Martorell torna a jugar al seu fortí, el CE Torrent de Llops. El diumenge (12.00h) els blanc-i-vermells intentaran sumar la seva tercera victòria consecutiva davant la FE Atlètic Vilafranca, un equip que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. Els martorellencs, per la seva banda, sumen un total de tres triomfs i arriben a aquest duel ocupant la segona posició de la taula.

El tècnic del CF Martorell, Raúl de Amo, explica que aquest diumenge s’enfronten a un equip molt jove al que tractaran d’atacar els seus punts febles: “És un equip que té molt bon tracte de pilota, que defensa molt bé i amb uns automatismes molt clars. Tenen un entrenador que porta molts anys a l’entitat i els jugadors són de la casa i coneixen bé la metodologia de joc. Nosaltres, com sempre, intentarem fer-los mal on creiem que són una mica febles i ens defensarem en aspectes on ells són molt bons”.

Raúl de Amo, entrenador primer equip masculí CF Martorell

El primer equip del CF Martorell és el conjunt menys golejat del grup 3 de Primera Catalana. Un cop disputades les primeres quatre jornades de lliga, l’equip entrenat per Raúl de Amo només ha encaixat dos gols. Aquestes bones xifres defensives han permès als blanc-i-vermells situar-se segons a la classificació amb 9 punts, a tan sols un del líder, la UE Sitges.

L’entrenador dels martorellencs dona molta importància a l’aspecte defensiu i afirma que “des del primer dia hem remarcat que hem de ser un equip fort en defensa, que no encaixi gols. Tot i que siguem un equip que ens agrada tenir la pilota, pressionar a dalt i ser agressius, el fet de no encaixar gols és una arma molt important per a nosaltres. Tots els jugadors són conscients que han de ser molt solidaris i treballadors, començant pels davanters, que són els primers defensors de l’equip”.

Raúl de Amo, entrenador primer equip masculí CF Martorell

En handbol, el sènior masculí del CH Martorell vol donar continuïtat a la seva dinàmica guanyadora. Demà dissabte (17.45h) s’enfronta a les Instal·lacions Esportives Municipals al CH Cambrils, un conjunt que ha encaixat dues derrotes a les dues últimes jornades. Els groc-i-negres, que venen d’aconseguir un important triomf a la complicada pista de l’Aula, volen sumar la quarta victòria de la temporada per continuar a la part alta de la taula classificatòria.

El jugador del CH Martorell, David Santiago, assegura que afronten aquesta jornada amb moltes ganes i destaca que davant de la seva afició sempre són més forts: “Afrontem aquest duel amb les mateixes ganes que la setmana passada i l’anterior. Els dissabtes a la tarda sempre costa una mica, però farem tot el que puguem per treure endavant el partit. Recuperem al Ferran Llopart i podrem descansar més, perquè tindrem més rotació”.

David Santiago, jugador sènior masculí CH Martorell

En bàsquet, el primer equip del CB Martorell també tractarà de sumar la seva tercera victòria consecutiva. Els blaus, que venen d’imposar-se a la complicada pista de la UE Sant Cugat, reben la visita del CN Sabadell, un equip que no guanya des de la primera jornada de lliga. El duel, corresponent a la cinquena jornada de la categoria de Super Copa, es disputarà aquest diumenge (18.15h) al Pavelló Esportiu Municipal.

Andrés Joya, tècnic del CB Martorell, afirma que encaren aquest partit amb molt de respecte, perquè es troben a una lliga molt igualada i competida: “Sabadell és un equip molt nou, que necessita adaptació, i hauran d’agafar rodatge. Sabem que sortiran amb ganes de guanyar-nos, però nosaltres hem de sortir com a l’última jornada per tenir moltes opcions de victòria. Hem de treballar molt cada partit”.

Andrés Joya, entrenador primer equip CB Martorell

El Sala 5, a retrobar-se amb la victòria a casa

Demà dissabte (18.30h) el primer equip del Sala 5 Martorell torna a jugar al Pavelló Esportiu Municipal. Els vermells, que venen de perdre per la mínima a la pista del CD El Ejido Futsal, volen retrobar-se amb la victòria davant el CFS Pinatar. El conjunt martorellenc intentarà treure un bon resultat a casa per continuar lluitant a les posicions capdavanteres de la taula de Segona Divisió.