Sessió ‘Els tiquets de caixa i la facturació electrònica’ per a autònoms i empreses

44

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i PIMEC Baix Llobregat organitzen una jornada per parlar sobre els canvis normatius per a la transformació digital en les empreses i els comerços. Sota el títol ‘Els tiquets de caixa i la facturació electrònica’, la sessió tindrà lloc el pròxim dimecres, 23 d’octubre, de 14.00 a 15.30h, a les instal·lacions del Molí Fariner.

En aquesta jornada explicaran com afectaran els canvis normatius de facturació electrònica, i que implicarà la seva obligatorietat en les factures entre empreses i professionals, i en tots els tiquets de caixa emesos per qualsevol establiment de comerç o servei. Es farà èmfasi en la Llei Antifrau i la Llei Crea i Creix, dues normatives que entraran en vigor durant els pròxims anys. També donaran a conèixer en què consisteix l’ajuda Kit Digital, les diferents tecnologies disponibles en aquest ajut i com accedir a la seva sol·licitud.

La sessió anirà a càrrec d’Andreu Bru, director del Departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC. Per a més informació i inscripcions, podeu accedir a aquest enllaç. I per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell (Camí del Riu, s/n) o als telèfons 93 775 31 01 – 630 88 45 28.

Tiquets caixa