Oberta la convocatòria per a la cessió puntual d’espais socioculturals municipals

161
Centre Cultural

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell ha obert la convocatòria anual per a la sol·licitud de cessió puntual d’espais socioculturals. El termini acabarà el 10 de desembre de 2024. Les peticions seran en relació a l’activitat de l’any 2025.

Els requisits per a sol·licitar la reserva puntual d’espais socioculturals o material per a l’any 2025 són tenir la seu social a Martorell, i acomplir tots els requisits legals i registrals. Es valorarà que l’activitat proposada tingui interès públic i social, el nombre de persones participants que estiguin empadronades a Martorell, el nombre total de participants i la idoneïtat de l’espai sol·licitat en relació a l’activitat proposada.

També es tindrà en compte l’antiguitat de la realització de l’activitat a l’espai sol·licitat. En cas de coincidència de sol·licituds d’espai i dates per activitats eventuals durant l’any, a més a més de l’aplicació dels criteris anteriors, tindran prioritat aquelles activitats que ja s’hagin realitzat amb anterioritat durant, com a mínim dos anys.

Com sol·licitar el tràmit

La sol·licitud del tràmit es por fer per Internet a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Cal aportar la fitxa de sol·licitud. Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el Patronat disposarà d’un mes per tancar la planificació i respondre als peticionaris.

Per a les sol·licituds que tot i reunir els requisits establerts no es puguin atendre en la planificació inicial s’intentarà, sempre que sigui possible, oferir alternatives al sol·licitant ja sigui en relació a les dates o a través d’espais alternatius, indica la regidora de Teixit Associatiu, Cooperació i Participació, Àngels Soria.

Àngels Soria, regidora Teixit Associatiu, Cooperació i Participació

De forma excepcional es podran valorar peticions sempre que es presentin amb un mínim d’un mes d’antelació a la data prevista de celebració, fent sevir el tràmit de ‘Reserva d’espais municipals per a activitats culturals o de lleure‘.