Setmana de l’Energia. Visita a la fotolinera de Martorell

Amb motiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, vine a conèixer l’autoconsum fotovoltaic i la fotolinera de Martorell a l’aparcament del Vapor.

Teniu dubtes sobre si val la pena comprar-se un cotxe elèctric o instal·lar plaques solars a casa vostra? Ara teniu l’oportunitat de resoldre aquests dubtes amb un expert en energia solar i mobilitat sostenible, que a més a més d’explicar-nos el funcionament de la Fotolinera de Martorell, ens demostrarà de forma molt pràctica i amena que aplicant mesures d’estalvi energètic senzilles a casa i invertint en l’energia solar, es pot començar a reduir emissions i alhora estalviar diners a la factura energètica.

Entendrem com funciona un equip d’autoconsum solar fotovoltaic tant per carregar la bateria d’una furgoneta elèctrica com per alimentar els aparells elèctrics d’una llar i comprovarem la viabilitat tècnica, econòmica i ambiental de les instal·lacions fotovoltaiques a nivell domèstic (superfície necessària i cost aproximat d’una instal·lació mitjana).

Fotolinera aparcament d'El Vapor

Dissabte, 8 octubre – 2022 | 18:00
18:00 — 21:00 (3h)

aparcament del Vapor