Acord entre el Sagrat Cor i Mas Albornà per a la inserció laboral de persones amb trastorn mental

497

L’Hospital Sagrat Cor de Martorell i la Fundació Mas Albornà, adreçada a la integració́ laboral i social de les persones amb discapacitat i trastorn mental de la comarca de l’Alt Penedès, van signar el passat 1 de març un acord de col·laboració pel qual dues persones del seu centre especial de treball realitzaran tasques de suport als serveis centrals de l’Hospital.

Així, des d’aquest mes, dos treballadors van diàriament a la seu de l’Hospital Sagrat Cor, a Martorell, i duen a terme diferents funcions, principalment, suport al picking a la bugaderia i a tasques de manteniment i neteja d’espais. Els primers quinze dies, aquestes persones també reben formació a fi de conèixer amb profunditat la feina a desenvolupar i els espais del centre.

A banda del fet que l’Hospital Sagrat Cor és el centre de referència en salut mental de Mas Albornà, les dues entitats ja van començar a col·laborar laboralment l’any 2018, amb accions puntuals de suport al servei de bugaderia del centre, una relació que es va fer més estreta durant la pandèmia, quan es van intensificar les tasques de neteja.