Adrià Sánchez és el nou entrenador del Sala 5 per a la propera temporada

639

Després d’uns dies de silenci, el Sala 5 no ha perdut temps: ha anunciat un munt de baixes a les seves xarxes socials i ja ha confirmat l’arribada del nou tècnic. Serà Adrià Sánchez, un entrenador que prové del Club Natació Sabadell. L’entrenador acabava de disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió amb el conjunt del Vallès Occidental. Prèviament havia entrenat al juvenil Nacional de l’Hospitalet Bellsport, on els seus jugadors van ser campions d’Espanya. El club l’anunciava com a un professional “amb alta capacitat de treball i ambició”.

“Han estat unes negociacions llargues perquè vaig haver de meditar-ho. Havia de reflexionar molt perquè ho tenia clar, però el projecte que tenia estava a mitjà termini. Fa unes setmanes vaig acceptar i estic molt agraït per l’oportunitat que em donen perquè és un privilegi estar aquí”, assegurava el nou tècnic del Sala 5, Adrià Sánchez.

Sánchez, entrenador del Sala 5

A més, Sánchez també donava molta importància al fet d’entrenar en una localitat com a Martorell, que ha tingut campanyes històriques a Divisió d’Honor: “He crescut veient al Martorell al màxim nivell. Quan entres a les instal·lacions tens molts records i hi ha una sensació de club gran i amb història”.

Sánchez, entrenador del Sala 5

De moment, ja s’han confirmat les baixes de Fouad, Malick, Pavel, d’Oussama, d’Iban Reyes, de Pau Albacete, de Viedma, de Ferru i de Panés. Tota una revolució. Tot i la preocupació d’alguns aficionats per les pèrdues d’alguns jugadors, Sánchez creu que s’ha de “tenir paciència”. De moment, la porteria del club ja està assegurada: Imad ha renovat i Adri Toledano ha sigut el primer fitxatge de la temporada. Jugava el curs passat amb el nou tècnic.

El Sala 5, en la darrera temporada de Víctor González, va finalitzar a la tretzena posició de la Segona Divisió amb 25 punts en 30 partits. Els martorellencs, tot i la poca regularitat a la lliga, van aconseguir arribar a les semifinals de la Copa Catalunya. Jugaran contra Industrias Santa Coloma, de Divisió d’Honor.

Reunió amb els equips

D’altra banda, fa una setmana, la Federació anunciava una reunió a la seva seu de Barcelona amb els representants que disputaran la fase final de la Copa Catalunya. La Federació Catalana de Futbol té obert un concurs per als interessants a presentar-se com a seu amfitriona. Les semifinals es jugaran el 25 d’agost i la gran final el 27.

La semifinal de la part contrària del quadre la disputaran el Cerdanyola del Vallès i el FC Barcelona, un dels millors equips del món. Els de Sánchez saben que si guanyen aquesta eliminatòria, probablement, jugaran contra els blaugranes.