Aiiviik, Tantor i Surda són els guanyadors del 6è Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell

838

El 6è Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell, que s’ha celebrat aquest divendres a Ca n’Oliveras en el marc de la Fira de Primavera, ha atorgat el primer premi a Aiiviik (Sabadell), el segon a Dj Tantor (Martorell) i el tercer a Dj Surda (Premià de Mar). Els afortunats s’emporten premis en metàl·lic, actuacions en directe i el passi de les seves sessions a l’emissora municipal.

El certamen té per objectiu donar un impuls als joves que s’estan iniciant en el món de la música electrònica. Aquesta edició ha comptat amb la participació de sis discjòqueis amateurs, seleccionats prèviament per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Martorell, que han demostrat la seva habilitat amb la manipulació i la barreja musical.

Cada aspirant ha actuat durant un màxim de 30 minuts. L’organització ha equipat l’escenari amb dos plats, dos reproductors de cd, una taula de mescles, cascos i microfonia. Ha estat permesa la utilització d’ordinadors i programes de mescles, però no les mescles gravades, doncs aquestes s’han hagut de realitzar en directe per comprovar el talent dels participants.

Aiiviik s’emporta una actuació durant la Festa Major 2016 i 225 euros; Dj Tantor una actuació durant el Carnaval o la Fira de Primavera de 2017 i 175 euros; i Dj Surda una actuació a la Festa del Roser 2016 i 125 euros. Les sessions dels tres primers guanyadors seran retransmeses dins la programació de Ràdio Martorell.