Ajudar a qui ho necessita, preservar la cohesió social i escoltar tothom, premisses del candidat Fonollosa

1111
Acte campanya Junts per Martorell
Acte campanya Junts per Martorell

Junts per Martorell ha continuat aquest diumenge amb el seu programa d’actes electorals barri a barri. Al matí, a la plaça Pere Teixiné de Torrent de Llops i, a la tarda, a la plaça Pompeu Fabra de Buenos Aires. La formació, liderada per Xavier Fonollosa, ha transmès la voluntat de fer avançar Martorell escoltant les necessitats dels veïns, fent partícip tothom i sense deixar ningú enrere.

“En un poble no es fa política, en un poble es fa poble. Un alcalde ha d’intentar que el poble avanci, independentment de les seves idees polítiques. Les tres premisses que ha de seguir un bon alcalde són intentar ajudar a qui més ho necessita, preservar la cohesió social i la convivència, i escoltar tothom”, ha afirmat el candidat Xavier Fonollosa a Torrent de Llops.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

Rosa Cadenas, número 7 a la llista, ha destacat que el programa de Junts per Martorell “integra propostes que vetllen pel benestar de la persona en totes les etapes de la seva vida”, i ha valorat positivament la versió lectura fàcil del programa electoral com a “exemple de la sensibilitat social, del poble inclusiu i accessible que estem construint i que volem seguir fent”.

Rosa Cadenas, número 7 Junts per Martorell

La número 8 de la candidatura, Belén Leiva, ha explicat que el seu avi matern sempre deia que “si no participes del poble on vius, mai seràs d’enlloc”. En aquest sentit, ha subratllat el seu compromís amb Martorell perquè “és un poble que es preocupa de tota la gent, dels infants, dels emprenedors, dels qui amb la seva tasca porten el nom de Martorell arreu, dels qui reclamen una societat més inclusiva i dels més vulnerables”.

Belén Leiva, número 8 Junts per Martorell

A l’acte, també hi han intervingut Míriam Tella, número 16, i Alfonso Peñalba, segon suplent, que debuten en política per fer costat a l’equip de Fonollosa. Tella ha dit que “tots sumem en aquest projecte de futur per construir un Martorell millor, pensant en les persones”. Peñalba ha asseverat que creu en Junts per Martorell “perquè és un equip jove i preparat, i el millor grup per seguir transformant el poble en positiu i per a tothom”.

A la plaça Pompeu Fabra, Fonollosa ha detallat algunes de les propostes electorals pensades per a seguir transformant Buenos Aires: la reconversió del passeig de Catalunya en una rambla sense barreres arquitectòniques, la reforma de les voreres perimetrals dels edificis del barri o aconseguir que totes les comunitats de veïns disposin d’ascensor per millorar-ne l’accessibilitat.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

El número 3, Lluís Esteve, ha recordat com, en els darrers vuit anys, s’han renovat totes les places d’aquest barri, s’hi ha construït una nova Biblioteca, el Parc de Les Solanelles o l’Espai Jove. “Avui tots aquests espais, i molts més, són espais de trobada i de convivència pels martorellencs. Les persones ens adaptem fàcil i ràpid als canvis, per això és important fer memòria. No es pot negar l’evidència. En els darrers anys, Martorell s’ha transformat i millorat. Hem treballat per fer un urbanisme al servei de les persones”.

Lluís Esteve, número 3 Junts per Martorell

Esteve ha remarcat que “tenim per endavant reptes que passen per la creació de llocs de treball, la formació, la creació d’habitatge a preu raonable, el compliment de drets i deures, el civisme, la millora de serveis, fer una administració més propera a la ciutadania i escoltar encara més”.

“N’hi ha que diuen que si governen ho arreglaran tot. Es pensen que hem perdut la memòria i que no recordem que, quan van tenir responsabilitats de govern, poca cosa van fer. D’altres es presenten com a salvadors del món i, de moment, no han demostrat ser capaços d’arreglar res. Davant aquests arguments fluixos, nosaltres tenim 260 compromisos concrets i treballats per seguir millorant Martorell, que és la nostra dèria”.

LLuís Esteve, número 3 Junts per Martorell

Sole Rosende, número 5, ha incidit que “Martorell té una salut extraordinària en tots els àmbits, gràcies al treball i l’estima pel poble de l’alcalde Xavier Fonollosa, però som un poble de futur i amb molts projectes per endavant”.

La número 18, Mélodi Pulgarín, ha fet palès el seu “orgull per Martorell” i “pel salt qualitatiu que ha fet el poble, gràcies a l’impuls de Fonollosa i el seu equip”.

Sergio Murillo, qui ocupa el número 21 a la llista, ha obert l’acte dient que “com a músic, sé que cal un bon director d’orquestra perquè tot soni bé, i en Xavi sap com fer millorar Martorell”.