Albert Nualart renova per partida doble al CF Martorell com a entrenador i coordinador general

912

El Club de Futbol Martorell ha tornat a apostar per Albert Nualart per fer-se càrrec del primer equip, la quarta temporada consecutiva, i per a la coordinació esportiva del club, el segon curs consecutiu. Nualart tornarà a prendre les regnes d’un club on segueix aplicant canvis des de la seva arribada, la temporada passada.

El tècnic vallesà s’ha convertit en l’home ascens al Complex Esportiu Torrent de Llops. Des que va arribar, amb el primer equip a Tercera Catalana, ha ascendit els blanc-i-vermells a Primera en només tres cursos. Dos ascensos consecutius, les temporades 2017-2018 i 2018-2019, que van fer pujar els martorellencs fins a Primera Catalana una dècada més tard han reforçat la feina de Nualart.

La coordinació general, a les seves mans

El paper de Nualart ha crescut des de fa una temporada. A mitjans del curs passat va assumir una coordinació general que li permet establir maneres de treballar pròpies, també, als equips de la base blanc-i-vermella. Ara, encara un nou curs amb l’avantatge que tindrà més temps per preparar-la. Nualart no amaga les dificultats amb què van engegar el curs.

Albert Nualart, CF Martorell

Pel que fa al primer equip blanc-i-vermell, la intenció de Nualart i del seu equip tècnic és acostar-se a Tercera Divisió. L’entrenador vallesà confessa les diferències amb d’altres clubs amb més recursos, però creu que no ha de ser un impediment per sumar un altre ascens.

Albert Nualart, CF Martorell

Albert Nualart serà el màxim responsable esportiu del CF Martorell i explica que s’ha decidit a renovar en aquest càrrec per la confiança amb l’entitat. El “respecte” per la seva feina i  el “seny i el cap” que ha trobat al CE Torrent de Llops han estat factors determinants per seguir-hi lligat un curs més.

Albert Nualart, CF Martorell

Pel que fa al primer equip blanc-i-vermell, el club ha anunciat la renovació del mateix Nualart i del capità, Adrià Aguilera. Tot i que encara no està tancada del tot la temporada, és previst que en el grup 2 de Primera Catalana, el CF Martorell no descendeixi a Segona. Els martorellencs eren a la cinquena plaça per la cua, una posició que l’hagués obligat a lluitar per evitar el descens.