Aquest dissabte ‘Juguem tots’ al 1r Torneig Inclusiu Ciutat de Martorell

723
11a Festa Futbol Català
11a Festa Futbol Català

Aquest dissabte, 23 de desembre, al Complex Esportiu Torrent de Llops, es durà a terme el 1r Torneig Inclusiu Ciutat de Martorell, sota el lema ‘Juguem tots’, de la mà de la Fundació Arc de Sant Martí i el Club de Futbol Martorell. Es tracta d’un campionat de futbol unificat amb persones amb discapacitat i sense, que es disputarà al Complex Esportiu Torrent de Llops, de 10.00h a 14.00h, i en el qual participaran membres de les entitats organitzadores, amics i voluntaris.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Privada Arc de Sant Martí, aquest 1r Torneig Inclusiu Ciutat de Martorell reunirà equips on juguen “persones que tenen una discapacitat reconeguda i persones que no la tenen, que són membres del club, voluntaris, amics de l’entitat o gent coneguda”.

Així, la jornada es desenvoluparà al llarg del matí al Complex Esportiu Torrent de llops, i “en total hi participaran cinc equips, tres de Martorell, un de Castellví de Rosanes i altre de Cornellà, que jugaran partits de 15 minuts sense descans. L’objectiu és que es trobin entre tots, que tothom s’ho passi bé, i gaudir d’una jornada esportiva, per tant, tots rebran un reconeixement, tot i que sí que s’entregarà un premi pels guanyadors”.

“Aquest torneig s’ha fet a vegades amb persones amb malalties mentals, organitzat pel Club Social Punt de Trobada, però nosaltres, com a associació Arc de Sant Martí, amb representació de les persones amb discapacitat intel·lectual, juntament amb el Club de Futbol Martorell, és el primer que fem”, ha expressat Cadenas.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Privada Arc de Sant Martí

Els organitzadors han estat la Fundació Arc de Sant Martí, juntament amb els membres del Club de Futbol Martorell, qui “s’han encarregat de tota la part tècnica, com és l’encreuament dels equips, i cedir les instal·lacions i els materials. A més, també farem una gimcana per a les persones que no poden jugar al futbol, amb coses relacionades amb aquest esport, com és tirar a porteria, per exemple”, ha dit Cadenas.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Privada Arc de Sant Martí

En acabar el torneig, la jornada continuarà amb un dinar de germanor on hi haurà tots els participants, les famílies, la gent del club i l’Ajuntament.