Aquest divendres és l’últim dia per lliurar cartells al 3r Concurs del Daltabaix

1180
Daltabaix 2017
Grafiters

Qualsevol alumne escolaritzat a Martorell, de 12 a 18 anys, pot participar al 3r Concurs de Cartells del Daltabaix, que convoca la Regidoria de Joventut. El certamen ofereix als joves l’oportunitat de dissenyar el cartell promocional de la festa, que se celebrarà els dies 12 i 13 de maig, amb la 14a Fira Jove i la 26a Fira Infant.

Els participants hauran de presentar el cartell amb suport cartolina DIN-A3 en sentit vertical i poden fer servir qualsevol tècnica artística. El termini de presentació dels cartells originals resta obert fins aquest divendres, 16 de març, i s’hauran de lliurar a l’Oficina del Departament de Joventut (Centre Cultural, plaça de Les Cultures, s/n, 08760) o lliurar-los al Punt d’Informació i Dinamització als Centre d’Educació Secundària (PIDCES) a l’hora del pati.

“Volem que els joves es facin seva la jornada del Daltabaix i creiem que el Concurs de Cartells és una bona manera de motivar-los i fer que les seves creacions tinguin reconeixement. El jurat valorarà especialment els cartells que tinguin relació amb el reciclatge, temàtica del Daltabaix 2018”, ha dit Cristina Dalmau, regidora de Benestar Social i Joventut.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

El guanyador s’endurà material de dibuix per valor de 150 euros i el seu nom figurarà en el programa del Daltabaix 2018. La Regidoria de Joventut organitzarà una exposició amb tots els cartells que s’hi presentin. Les obres no recollides abans del 29 de juny de 2018, quedaran en possessió de la Regidoria de Joventut.

El Daltabaix coincidirà amb l’Esplaiada 2018

La regidora Dalmau ha avançat que la festa del Daltabaix coincidirà aquest any amb la celebració de l’Esplaiada 2018 d’Esplac Esplais Catalans, que tindrà lloc a la nostra població de l’11 al 13 de maig.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

L’Esplaiada és la trobada general de tots els esplais d’Esplac. Un espai per escoltar i fer sentir la veu dels infants i joves sobre temes del seu interès, a través d’assemblees, jocs i activitats. Es duu a terme generalment cada tres anys. L’Ajuntament de Martorell i Esplac treballen per coordinar ambdues activitats.

3r Concurs de Cartells Daltabaix