Arriba a Ca n’Oliveres ‘Creamshow’, esdeveniment de cotxes modificats

1120
Creamgang

Aquest cap de setmana se celebra a Ca n’Oliveres el ‘Creamshow’, un esdeveniment de cotxes modificats que organitza l’associació Creamgang Barcelona. Dissabte -de 12.00 a 20.00h- i diumenge -de 10.00 a 17.00h- se citen al recinte firal vehicles japonesos, americans i europeus als que s’ha aplicat millores a les llantes, als baixos i a l’interior.

Al llarg dels dos dies se celebrarà un campionat de cotxes de radiocontrol, una exposició de vehicles icònics clàssics i americans, concursos de Car Limbo, ambientació musical i presència de Deejays, entrevistes a propietaris de vehicles i presència d’un youtuber especialitzat. Qui ho explica és un dels organitzadors de l’esdeveniment, el Javier Ponte.

Javier Ponte, organitzador del 'Creamshow'

El moviment ‘Creamshow’ neix “al voltant del 2010, principalment al Japó i als Estats Units” i “és diferent del tunning, que va néixer entre el 2000 i el 2008”, ja que suposava una gran modificació de l’aspecte del vehicle: “no els identificaves, perquè li canviaven la part de davant per la d’un model de cotxe, la del darrere per la d’un altre, i feien molts canvis extravagants a l’interior”.

Per contra, el ‘Creamshow’ intenta “que el cotxe tingui peces una mica exclusives, però que continui amb la línia original en la mesura del possible: “que estiguin més baixets, amb llantes més grans i lluents i més impoluts. Els seus seguidors som gent a qui els agrada netejar-los, cuidar-los i gaudir-los, no només dur-los. I això aporta satisfacció als propietaris”.

Javier Ponte, organitzador del Creamshow

L’entitat organitzadora és Creamgang Barcelona, que va néixer a partir de dos aficionats a l’automoció, el Javier i l’Adrià: “ens vam conèixer a un taller de Martorell i vam congeniar perquè teníem idees molt semblants”. Així, el 2014 van celebrar un primer esdeveniment a Ca n’Oliveres i després han continuat amb altres edicions, quan ha estat possible.

Javier Ponte, organitzador del Creamshow

El preu de l’entrada general serà de 5 euros -amb una consumició inclosa-, i gratuït per als menors de fins a 16 anys acompanyats d’una persona adulta.