L’associació Artistes Plàstics prepara CONFIN-ARTE, amb galeria a Instagram i intervenció a Ca l’Oller

800
Ca l'Oller

L’associació Artistes Plàstics de Martorell presenta aquest proper cap de setmana CONFIN-ARTE. Una finestra al treball fet durant tots aquests mesos per diferents artistes de Martorell i una reivindicació de l’art en temps de pandèmia.

Dissabte, 12 de desembre, a les 18.00h, en streaming des del canal d’Instagram de l’associació (@artmartorell), els artistes locals Mho (pintura), La Liebre Lenta (ceràmica), Mandarines Silvestres (art tèxtil) i Sibux Fotografia (fotografia experimental) ensenyaran les seves obres en un showroom virtual. Una bona ocasió si aquest Nadal voleu regalar art.

Els artistes aprofitaran per mostrar què han treballat durant el confinament, quan van haver de canviar el taller pel menjador de casa i l’estudi per la cuina, comenta Mònica Dueñas (Mho), membre d’Artistes Plàstics, qui espera tornar aviat a la rutina de cursos i tallers de Ca l’Oller, i poder treballar el seu art en espais adients. Dueñas recorda que Ca l’Oller és punt neuràlgic de la creació local. Des dels tallers dels artistes residents al suport artístic, passant per les sinèrgies que s’hi creen, fan de la casa un espai especial.

Mònica Dueñas, membre d'Artistes Plàstics

Diumenge, 13 de desembre, de 10.00 a 13.00h, els artistes intervindran la tanca d’entrada a Ca l’Oller amb una obra inèdita creada en directe al pati de la casa. Dueñas diu que “volem reivindicar la posició en què ha quedat relegat l’art durant la pandèmia. Els artistes som grans perjudicats i un dels col·lectius oblidats. Volem recordar que sense art i sense cultura les civilitzacions no existeixen”.

Mònica Dueñas, membre d'Artistes Plàstics

Per qüestions de seguretat i prevenció les portes romandran tancades, però es podrà seguir l’evolució de les obres des de l’altra banda de la tanca, sempre complint amb les mesures de distància i seguretat.