Auditori ple per reconèixer equips campions i gent del Club de Futbol Martorell

553

El Club de Futbol Martorell ha omplert l’Auditori en la I Festa dels Campions, que ha homenatjat cinc equips amb èxits esportius i a directius, tècnics, jugadors i col·laboradors. L’actual president Jaume Valls i l’anterior Josep Ramon Vigueras, han explicat que els èxits són fruit del treball d’anys. L’alcalde Xavier Fonollosa ha refermat el compromís municipal amb el club a través dels convenis signats i de la transformació de la seu esportiva de Torrent de Llops.

La I Festa dels Campions ha fet pujar dalt de l’escenari els components del prebenjamí B, del benjamí B, de l’aleví C i del sènior B –campions de grup-, i del juvenil A, que ascendeix per primer cop a la història de l’entitat a Preferent. Cada jugador ha rebut un trofeu commemoratiu davant els aplaudiments dels 250 assistents.

També s’ha reconegut a diversos jugadors del club convocats amb la selecció del Baix Llobregat, a col·laboradors, a la penya d’animació La Marea Roja, als entrenadors i a directius que han marxat recentment, com el ja ex president Josep Ramon Vigueras i l’adjunt Miquel Gallart. Vigueras ha dit que “des que vam agafar el club fa vuit anys hem millorat a tots els nivells, en equips i en instal·lacions. A més, hi ha un projecte esportiu”, i ha lloat l’actual president Jaume Valls, qui en la seva intervenció ha dit que “el treball de molts anys comença a portar èxits com els que ara celebrem”. En representació de la Federació Catalana de Futbol, ha estat present la delegada comarcal Paquita Linares.

Fonollosa: “Martorell és, futbolísticament, un gran poble”
L’acte l’ha tancat l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, qui ha recalcat que “Martorell és, futbolísticament, un gran poble. Des de l’ajuntament vam creure en aquest club, fent-hi convenis per traspassar-li els equips de l’Associació Esportiva, per l’explotació del bar i per fer-hi inversions esportives en tres fases. I tot plegat fa que tinguem ara un club brillant i una de les instal·lacions esportives més importants del país”. Fonollosa ha recollit el guardó que el club ha concedit a l’ex alcalde Salvador Esteve pel seu suport al club.