Bàsquet cadet de primer nivell a la 21a edició del Torneig Vila de Martorell

664
20è Torneig Cadet de Nadal
20è Torneig Cadet de Nadal

Una de les cites esportives d’aquest Nadal és el 21è Torneig Cadet Vila de Martorell que organitza el Club Bàsquet Martorell. La cita se celebra des d’avui i fins al 29 de desembre, de 9.00 a 19.00h, al Pavelló Esportiu Municipal. En modalitat masculina, els conjunts convidats són el CB Abrera, el Nou Bàsquet Olesa i La Salle Tarragona, mentre que en la femenina hi prendran part el CB Roser, el CN Terrassa i el CB Cornellà.

En totes dues categories, el format de competició serà de lligueta de tots contra tots. Avui dimarts està sent el torn dels equips femenins i demà dimecres dels equips masculins. El dijous a les 9.00h es disputarà la primera semifinal masculina, a les 10.30h la primera semifinal femenina, a les 12.00h la segona semifinal masculina i a les 13.30h la segona semifinal femenina. El mateix dijous a les 16.00h es jugarà la final masculina i a les 18.00h la femenina.

El lliurament de premis serà a partir de les 20.00h. Hi haurà trofeu per al primer i segon classificat en categoria masculina i femenina, així com fair play per al millor competidor i MVP (Most Valuable Player) al millor jugador. Tots els partits estaran arbitrats per àrbitres de la Federació Catalana de Bàsquet.

Felipe Aparasi, un dels coordinadors del CB Martorell i responsable del torneig, comenta que “estem molt il·lusionats perquè els darrers tres anys no s’ha pogut fer aquest torneig a causa de la pandèmia. És una cita molt maca, tant per al club, com per als més petits i per als qui competeixen. Enguany tenim els dos cadets, masculí i femení, que hi participaran”.

“Fem una fase prèvia amb una classificació del primer al quart. La primera semifinal serà el primer contra el quart i la segona semifinal el segon contra el tercer. De manera que tots els equips jugaran els dos dies, però el que passi a la final tindrà un partit més”, detalla Aparisi.

El Torneig Cadet Vila de Martorell és una competició consolidada. Després de 21 edicions disputades, “els principals clubs del bàsquet català tenen marcada la cita al calendari”, remarca el coordinador. La idea del CB Martorell és seguir apostant per aquest torneig, per tal d’apropar el bàsquet de màxim nivell a casa nostra.