‘Benvingut estiu, benvingut esport’ oferirà tasts gratuïts d’activitats dirigides al CIES i al CE La Vila

3897
CIES
CIES

La Regidoria d’Esports posarà en marxa el programa ‘Benvingut estiu, benvingut esport’. El proper diumenge, 3 de juny, al Complex Esportiu (CE) La Vila, i el cap de setmana del 9 i 10 de juny al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), s’oferirà un tast gratuït de les activitats esportives que es fan habitualment en aquests equipaments. Els interessats poden inscriure’s prèviament a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).

Aquest diumenge, a les 9.30h, s’organitzarà una Caminada Urbana Saludable de 3 Km oberta a totes les edats. La sortida es farà des del CE La Vila. A les 11.15h, començarà una sessió d’aiguasalut, activitat física aquàtica d’intensitat suau, per a majors de 14 anys. També s’ha programat una sessió d’aiguajoc per a adults amb infants, a les 12.00h. Els majors de 14 anys podran participar d’una classe d’aiguagim, a les 10.30h. Les pistes de pàdel acolliran una sessió de pàdel en família, per a majors de 6 anys, a les 9.30h.

El CIES oferirà el 9 de juny una masterclass de ioga (9.00h) a la gespa de la Piscina Municipal d’Estiu, coincidint amb la seva obertura. Hi haurà ciclisme indoor (10.15h) de mitja i alta intensitat, i una sessió de sumba (11.30h) de mitja intensitat a la sala d’activitats dirigides.
El 10 de juny es repetirà l’activitat de ciclisme indoor en tres sessions (9.00h, 10.00h i 11.00h). Una hora més tard, es podrà participar d’una classe d’aiguagim. De 10.00 a 20.00h, els infants i joves de 5 a 14 anys podran divertir-se al circuit multiaventura amb pont tibetans, ponts nepalesos, de cordes…

Segons la regidora d’Esport, Belén Leiva, aquesta és una bona manera de donar la benvinguda a l’estiu, promocionar les activitats dirigides que es fan durant l’any des del PMSAPM i ensenyar les instal·lacions esportives municipals.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Leiva recorda que les activitats tenen places limitades, per això cal inscriure’s gratuïtament a qualsevol de les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM: Complex Esportiu La Vila, Centre Integral d’Esport i Salut, Centre Cultural i Pavelló Esportiu Municipal. La data límit d’inscripció a les activitats del CE La Vila és el 2 de juny i a les activitats del CIES el 8 de juny.

A totes les activitats, no es permetrà l’entrada a la instal·lació ni el bany als menors de 14 anys si no van acompanyats d’un adult. Els majors de 9 anys hi poden accedir amb la corresponent autorització escrita del pare/mare o tutor.

La Piscina d’Estiu obre el 9 de juny

Dissabte, 9 de juny, s’estrenarà la temporada de bany de la Piscina d’Estiu. El preu d’abonament de la temporada d’estiu 2018 és de 35€ (de 5 a 14 anys); 50€ (de 14 a 25 anys); 75€ (de 26 a 64 anys); 25€ (gent gran) i 100€ (familiar), que inclou pare i/o mare i fills menors de 18 anys que convisquin al domicili del titular. Els preus són els mateixos que l’any anterior.

Els membres adults podran ser substituïts per una altra persona adulta de forma fixa, en aquest cas, la persona incorporada únicament podrà accedir acompanyada, com a mínim, d’un dels membres menors de l’abonament familiar. L’entrada d’un sol dia té un cost de 7€ (majors de 5 anys, de dilluns a divendres) i de 10€ (majors de 5 anys, dissabtes i diumenges). L’entrada per a menors de 5 anys és gratuïta.

L’horari de la Piscina Municipal d’Estiu és de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.00h. L’entrada a l’equipament serà fins a les 19.40 hores mentre que l’ús dels vestidors fins a les 20.15h. Consulteu les normes d’ús de la Piscina d’Estiu.