Cançons, jocs de falda i experimentació instrumental en un nou ‘Música per a nadons’

820
Música per a nadons

Del 17 al 28 de gener, l’Escola Municipal de Música de Martorell (EMM) obre la preinscripció al taller ‘Música per a nadons’. Les 14 sessions començaran a partir del 7 de febrer i s’allargaran fins al mes de juny. Seran conduïdes, un any més, per la professora de Sensibilització Musical, Anna Roig.

‘Música per a nadons’ ofereix sessions de 45 minuts setmanals per gaudir de la música en família i compartir recursos per fer música amb els vostres nadons. Les sessions “s’adrecen a infants de 9 mesos a 3 anys, dividits en grups per edats i acompanyats per un adult de referència. L’horari serà de 16h a 16.45h, els dilluns, dimarts o dimecres”, explica Roig.

L’objectiu “és compartir una bona estona guiada de jocs musicals amb els petits, per tal d’iniciar-los en la sensibilització musical i, alhora, que pugueu obtenir recursos per vincular-vos musicalment amb ells en qualsevol moment”.

Anna Roig, professora Sensibilització Musical EMM

Les classes “inclouen audicions, cançons, danses, experimentació amb objectes sonors i descoberta d’instrument de manera lúdica. Hi ha molta interacció entre pares i fills”. “Actualment, fem les sessions a l’Auditori de l’EMM, que té més capacitat i està ventilat tota l’estona, però només amb 7 o 8 famílies per grup”.

“Demanem als assistents que portin una manta per posar-se a terra i que cadascú dugui una bossa amb material fàcils d’aconseguir a casa per fer d’instruments: gots de plàstic, culleres de fusta o pedres”, apunta la mestra.

Anna Roig, professora Sensibilització Musical EMM

Els interessats podeu fer la preinscripció omplint aquest formulari (actiu a partir del 17 de gener) i l’EMM es posarà en contacte amb vosaltres per formalitzar la inscripció.