El Molí Empresa acollirà dilluns el càsting de figurants de ‘La vampira de Barcelona’, que es rodarà a Martorell

2327

El proper mes de desembre començarà a Martorell el rodatge de la pel·lícula La vampira de Barcelona, dirigida per Lluís Danés i protagonitzada per Roger Casamajor i Bruna Cusí. El film està produït per Brutal Media, Filmax i TV3. Dilluns, 18 de novembre, el Molí Empresa acollirà el càsting de figurants.

La vampira de Barcelona explicarà la història d’Enriqueta Martí, qui l’any 1912 va ser acusada de segrestar una nena de cinc anys. Al seu domicili, suposadament, es van trobar restes humanes, sang i estris sinistres. Així va començar a escampar-se la llegenda sobre la vampira del Raval, a qui se li van atribuir diverses desaparicions i va acabar els seus dies empresonada, ha explicat el director de Producció, David Masllorens. La pel·lícula, però, buscarà la versió més humana i menys morbosa de Martí. La cinta permetrà mostrar una Barcelona situada enmig d’una època de grans contrastos, entre el Modernisme i la pobresa del barri del Raval.

David Masllorens, director de Producció

Les instal·lacions del Molí Empresa (camí del Riu s/n) allotjaran dilluns, d’11.00 a 14.30h i de 16.00 a 19.00h, el càsting de figurants. Busquen uns 200 homes i dones, de 18 a 60 anys, sense tatuatges o pírcings visibles, que no tinguin el cabell rapat, ni pentinats o tints molt moderns. El càsting de figurants el coordinarà l’empresa Actor’s Gallery i el rodatge serà remunerat, segons estipula el conveni col·lectiu d’actors i actrius.

David Masllorens, director de Producció

Masllorens ha assegurat que a Martorell han trobat “espais que s’adeqüen molt al que estem buscant”. A més, “l’Ajuntament ens ha facilitat localitzacions, proveïdors i ens ha ajudat en l’organització i difusió del càsting de figurants”.

David Masllorens, director de Producció

El rodatge de la pel·lícula durarà uns dos mesos i podria estrenar-se, previsiblement, a finals de l’any vinent.