Christian Stahringer tanca la seva etapa com a entrenador del CH Martorell

353

L’actual entrenador del sènior masculí del Club Handbol Martorell, Christian Stahringer, ha confirmat que la pròxima temporada no continuarà al capdavant de l’equip. Després de 8 temporades dirigint el primer equip martorellenc, el tècnic argentí posa punt final a la seva etapa al club.

Christian Stahringer, que va arribar a l’entitat martorellenca la temporada 2016/17, ha decidit fer un pas al costat després de fer una bona temporada a Segona Catalana. El tècnic assegura que és una decisió que no va prendre d’un dia per l’altre: “fa un temps vaig parlar amb el president i creia que, tant jo com el club, necessitàvem un altre aire. Porto vuit temporades i crec que el millor és que vingui una persona amb idees noves. Deixar la banqueta del sènior de Martorell és una decisió meva”.

Christian Stahringer, entrenador sènior masculí CH Martorell

L’entrenador argentí, després de vuit anys al club martorellenc, ha creat molts vincles afectius i assegura que no ha sigut fàcil prendre aquesta decisió. Stahringer explica que “quan faltaven dues jornades per finalitzar l’actual temporada, li vaig comunicar a l’equip i no s’ho va prendre gens malament. Va sorprendre a la gran majoria perquè estan acostumats a mi, però vaig creure que era el moment. He tingut el suport de l’staff i dels jugadors i això et parla molt bé del que és el grup i el que és la institució”.

Christian Stahringer, entrenador sènior masculí CH Martorell

Per a Christian Stahringer, deixar d’entrenar el sènior masculí també suposa marxar del Club Handbol Martorell. El tècnic considera que, per al club, és millor que “la persona que pugui entrar fent la meva funció, tingui total llibertat per fer el que consideri. Diguem un aire nou, que el club li doni una visió més global o distinta”.

“La decisió és deixar el club per complet, buscar nous aires, objectius i marxar d’un lloc on estava molt còmode. Soc una persona que m’agraden els desafiaments i, al final, la funció de ser entrenador és anar posant-se reptes constants”, afegeix Christian Stahringer.

Christian Stahringer, entrenador sènior masculí CH Martorell

Pel que fa al futur, Stahringer està valorant alguna oferta i encara no ha pres cap decisió sobre què farà la temporada que ve: “He de seguir donant-li voltes perquè encara no tinc res decidit, però sí que tinc opcions. Primer hem de terminar aquest cicle a Martorell, que finalitza al juny, i després veurem què es ve per al futur”.

Christian Stahringer, entrenador sènior masculí CH Martorell

De la mà de Christian Stahringer, el primer equip masculí del Club Handbol Martorell va tornar a competir a Primera Catalana 15 temporades després. Amb la direcció del tècnic argentí, el projecte del club groc-i-negre ha anat agafant embranzida i s’ha consolidat amb molt bons resultats. L’any 2022 l’equip entrenat per Stahringer va quedar en quarta posició i es va classificar per a jugar les fases d’ascens a Lliga Catalana. Tot i el descens a Segona Catalana de la temporada passada, els martorellencs aquest any han fet un bon paper i han finalitzat la competició de lliga en una quarta plaça molt meritòria.