Cinc nous agents s’incorporen al cos de la Policia Local de Martorell

1769

Presa de possessió de cinc nous agents de la Policia Local de Martorell, aquest dimarts a la sala de plens de l’Ajuntament. L’acte ha estat presidit per l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Sagarra, i el cap accidental de la Policia Local, Sergi Duarte. Els nous policies han estat cridats pel secretari municipal, Jaume Tramunt, per jurar o prometre el càrrec, i signar les seves credencials.

L’alcalde Xavier Fonollosa els ha remarcat que “ens devem als ciutadans i des de l’Ajuntament intentem que els serveis que es prestin siguin de primera. També el de seguretat ciutadana, que és un dels que més percep el conjunt de la població. Estem molt contents d’haver conclòs el procés de selecció de personal i tenir cinc nous agents a la Policia Local de Martorell”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Fonollosa ha destacat que “el cos té una de les millors casernes que hi ha a la comarca”. A més, ha avançat que “estem en plena redacció d’un nou model policial que encaixi molt més amb la realitat de Martorell i intentarem que, pel conjunt de la plantilla i dels martorellencs, sigui el millor que podem tenir”.

Els cinc nous agents es van incorporar a la plantilla de la Policia Local de Martorell l’1 de desembre passat en període de formació i, des d’avui, prestaran servei efectiu uniformats, amb el seu material i serveis rutinaris assignats. La plantilla de la Policia Local de Martorell compta, actualment, amb una quarantena d’agents i cinc administratius.