Cinema del Diable obre les inscripcions a la 2a Mostra de curtmetratges dirigits per dones

584

L’associació Cinema del Diable, amb el suport del Col·lectiu Feminista de Martorell, ha obert les inscripcions per participar a la 2a Mostra de curtmetratges dirigits per dones, que se celebrarà el 7 de març a la Casa de Cultura de la Vila, coincidint amb els actes del Dia Internacional de la Dona, que es commemorarà el 8 març.

La mostra “vol celebrar i difondre la creació cinematogràfica realitzada per dones”, ha dit Anna Lati, membre de Cinema del Diable. Pretén fer un tast divers i heterogeni, per això “no donarem prioritat a que la temàtica estigui relacionada amb al gènere”, ja que la intenció és exhibir la creació femenina en el seu pur gest, pel seu valor cinematogràfic i no per la seva temàtica.

Anna Lati, membre Cinema del Diable

La durada del curtmetratge haurà de ser d’un màxim de 20 minuts i es poden inscriure tant directores novells com professionals. És una mostra sense ànim de lucre i no hi ha premi en metàl·lic. Les creacions poden rodar-se en qualsevol idioma, però hauran d’estar subtitulades en castellà o català, en cas de no haver-se filmat en alguna d’aquestes llengües. “Es valorarà positivament que la directora pugui assistir a la mostra, ja que en acabar les projeccions es crearà un espai de diàleg amb el públic entorn al seu treball”, ha apuntat Lati.

Anna Lati, membre Cinema del Diable

Les inscripcions a la 2a Mostra de cinema dirigit per dones es pot fer gratuïtament a través de la plataforma FilmFreeWay; la plataforme Festhome, o bé escrivint al correu electrònic contacto@cinemadeldidable.com.

L’any passat es van projectar els curtmetratges Revelar d’Ana Tejera; As vacas de Wisconsin de Sara Traba; 3 minutos de Irene Reig; Centrifugado de Mireia Noguera; Extraña de Valentina Lambach i Canela de Mercè Iserte.