Una quinzena de persones comença el curs ‘Activitats auxiliars de magatzem’

591

Quinze persones inicien avui dilluns el Certificat de Professionalitat ‘Activitats auxiliars de magatzem’, emmarcat en la convocatòria de Formació Ocupacional d’Àrees Prioritàries (FOAP 2022) al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell. El curs està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

‘Activitats auxiliars de magatzem’ és un Certificat de Professionalitat de nivell 1 amb una durada total de 250 hores estructurades en tres mòduls formatius amb un total de 170 hores, 40 hores de formació complementària i 40 hores de pràctiques professionals no laborals en empreses del sector.

El curs s’adreça prioritàriament a persones aturades inscrites al SOC que vulguin millorar les seves competències professionals per desenvolupar operacions auxiliars de magatzem, recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, de manera coordinada o en equip, sota la supervisió d’un responsable, seguint les instruccions rebudes, i aplicant els procediments i equips adequats, en condicions de productivitat i respectant la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos.

Un cop facin aquesta formació, els participants podran treballar a diferents empreses com a mosso de càrrega i descàrrega, de magatzem o mercat d’abastiments. Mosso de magatzem, conductor operador de carretons elevadors en general, carretoner, embalador, empaquetador, etiquetador a mà, preparador de comandes, peó del transport en general, operari de logística.

La formació iniciada aquest dilluns 30 de gener finalitzarà el 19 de maig i es durà a terme de forma intensiva de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.