Comença el període de preinscripció per als estudis postobligatoris

737

Aquesta setmana comença la preinscripció per als estudis postobligatoris. Des del 25 de maig fins al 8 de juny es pot fer la preinscripció als Programes de Formació i Inserció (PFI). En el cas de batxillerat es pot fer des d’avui i fins al 3 de juny. Del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny.

Enguany, i com a novetat, també es faran de forma telemàtica les preinscripcions dels PFI, doncs en el cas de batxillerat i cicles formatius ja durant el curs passat les preinscripcions es van tramitar d’aquesta manera, però a causa de les circumstàncies extraordinàries per la COVID-19, s’ha eliminat en el procés la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i ha quedat substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.

Període de matriculació

El 29 de maig es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional, i el sorteig del número de desempat tindrà lloc el 9 de juny de 2020, a les 11h. La llista ordenada definitiva es publicarà l’11 de juny de 2020 i després de les assignacions d’ofici es publicarà la llista d’alumnes admesos i la llista d’espera, el 7 de juliol.

Els alumnes de 2n cicle d’educació infantil, primària i ESO podran formalitzar la matrícula del 13 al 17 de juliol. En el cas del primer cicle d’educació infantil, serà entre el 17 i el 23 de juny. Els alumnes de batxillerat podran fer la matrícula del 8 al 14 de juliol –els pendents de l’avaluació de setembre, del 7 al 10 de setembre-. Els dels cicles de grau mitjà i grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny, entre l’1 i el 7 de setembre.