Escola Municipal Música Martorell

Aquest dilluns, 3 de maig, comença la preinscripció del nou alumnat a les assignatures, cursos i tallers de l’Escola Municipal de Música de Martorell (EMM) de cara al setembre. L’oferta formativa del curs 2021-22 inclourà fins a 13 propostes, de diferents nivells i disciplines, que van dirigides a totes les edats.

El primer pas serà omplir el formulari, que està disponible la pàgina web del centre. El sol·licitant de plaça hi descriurà quin instrument li agradaria aprendre a tocar i a quins tallers i assignatures es vol apuntar. És previst que el centre els doni resposta, un cop avaluada la disponibilitat de places, a principis de juny.

“El més important és saber quin instrument es vol tocar. A l’Escola oferim classes de mitja hora setmanal de baix elèctric; bateria; cant modern; clarinet; flauta travessera; guitarra clàssica; guitarra elèctrica; piano clàssic; piano modern; saxòfon; trombó; trompeta, ukelele; violí i violoncel”. Ho detalla així la directora de l’EMM, Carmen Valero.

Carmen Valero, directora de l'EMM

La formació es completa amb les classes de llenguatge musical i les de conjunt instrumental, d’una hora de durada la setmana.

Pel que fa a les assignatures del proper curs, aquestes seran el taller de música per a nadons (fins a 3 anys); els cursos de sensibilització musical (en grups per a 3 anys, de 4 a 5 i de 6 a 7 anys); l’ensenyament bàsic (de 8 a 13 anys); el nivell avançat (alumnes que es vulguin dedicar professionalment a la música); el curs d’aprofundiment -per a qui vol ampliar coneixements sense dedicar-se professionalment a la música-; ensenyament per adults i agrupacions instrumentals -orquestra de corda, banda, conjunt de guitarres, Big Band i combo-.

A més d’aquestes, Valero destaca dues assignatures més: “Una que és novetat, les classes col·lectives d’una hora setmanal sobre producció musical, a càrrec de Marc Castelló”, i el curs de Creació de la cançó, amb l’Anna Roig”.

Carmen Valero, directora de l'EMM

A més, l’EMM fa tallers d’una hora setmanal d’instruments per a alumnes de 8 a 14 anys: un de guitarra, un altre de clarinet i saxòfon i un de piano. “Són molt interessants per a qui no vulgui fer llenguatge musical i prefereixi gaudir de la música d’una altra manera”.

Carmen Valero, directora de l'EMM

Per més informació, l’EMM atén al telèfon 93 775 19 48 i al correu electrònic escolademusica@martorell.cat. L’horari és de dilluns a dijous de 15:15 a 20:15h i els dimarts, també de 10.00 a 12.00h. Per a consultes presencials, el centre se situa a l’edifici de Cal Nicolau, a la plaça de la Vila número 7.