Comerç i lleure se citen aquest dissabte a la ‘Shopping Night 08760’

1542

Torna la Shopping Night 08760 de l’associació comercial Nou Martorell el vespre, nit i matinada d’aquest dissabte 1 de juliol. La festa del comerç i del lleure arrencarà a les 19.00h i es perllongarà fins les 02.00h, a la rambla de les Bòbiles. Hi seran més d’una cinquantena de parades de comerç local, artesania i restauració, atraccions audiovisuals, oferta gastronòmica i música.

La cita serveix “per promocionar el comerç local i per dotar Martorell d’una fira que inclogui unes quantes activitats”, segons comenta el dinamitzador de l’associació, Lluís Gutiérrez. La seva espina dorsal seran “unes 50 carpes”, principalment de comerç i artesania. “Hi haurà establiments de roba, de joieria, de bijuteria, de material esportiu, de música, de calçat, de comestibles, de materials per a mascotes i de serveis varis”, apunta.

Lluís Gutiérrez, dinamitzador de Nou Martorell

La membre de junta de Nou Martorell Raquel González afegeix que el visitant gaudirà també “d’actuacions musicals en directe entre les 19.00 i les 22.00h, amb uns quaranta músics, molts dels quals formen part de l’Escola Municipal de Música de Martorell, i seguidament amb l’actuació d’un DJ”.

Raquel González, membre de junta de Nou Martorell

Pel que fa a les altres atraccions de la vetllada, repeteix la Ruleta de la Sort -a partir de les 19.00h i fins que s’esgotin els tiquets de premis adquiribles amb les compres fetes a les parades-. A les 20.00h, es posaran en marxa el Fotomatón -que també es va fer l’any passat- i s’estrenarà la plataforma de ‘Video 360 graus’. A les dues propostes hi podrà prendre part tothom qui compri prèviament a les carpes de la rambla”, destaca Gutiérrez.

Lluís Gutiérrez, dinamitzador de Nou Martorell

Per a qui vulgui sopar o prendre alguna cosa, la 2a Shopping Night inclourà parades de tast de menjar i beure, una pizzeria, un espai de tast de vins i de caves i un altre que servirà fideuà.

Shopping Night de Nou Martorell