Darrera setmana per inscriure’s a l’Escola Municipal de Música

539

El proper divendres, 24 de maig, tanca el període de preinscripció per al curs 2019-20 a l’Escola Municipal de Música. Aquest any, s’ofereix música per a nadons, sensibilització musical, ensenyament bàsic i avançat, aprofundiment, ensenyament per a adults, conjunt instrument i coral. A més, cursos de guitarra, piano, clarinet i saxòfon. Les classes s’impartiran a Cal Nicolau, l’Escola José Echegaray i, com a novetat, a l’Escola Lola Anglada.

Per als més menuts, a Cal Nicolau s’oferirà el taller de música per a nadons, una activitat per aprendre a gaudir de la música amb els pares. Els tallers de sensibilització, a partir dels 3 anys i fins els 7, serviran per gaudir dels primers contactes amb la música.

L’ensenyament bàsic, de 8 a 13 anys, aportarà coneixements de les eines bàsiques de la música i la participació en conjunts instrumentals. En el curs d’aprofundiment, de 14 a 18 anys, i en el d’adults, a partir de 19 anys, els inscrits desenvoluparan diferents aspectes musicals com a eina per a la pràctica instrumental no professional. El curs de nivell avançat està dirigit a alumnes, de 14 a 18 anys, que es vulguin dedicar professionalment a la música. El conjunt instrumental o coral, a partir de 12 anys, és per aquelles persones que vulguin participar en un grup musical de l’escola o combo.

A l’Escola José Echegaray, es farà el curs de sensibilització de 6 i 7 anys, un curs de guitarra, un de piano, un de clarinet o saxòfon, per a nens i nenes de 8 a 14 anys. Com a novetat, enguany l’Escola Lola Anglada allotjarà un curs de guitarra de 8 a 14 anys.

Horaris i contacte

L’Escola Municipal de Música, amb seu a Cal Nicolau, està oberta de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00h, i dimarts de 10.00 a 12.30h. Per a més informació podeu contactar al telèfon 93 775 19 48 o bé al correu electrònic escolademusica@martorell.cat.

Escola Municipal de Música