Del 5 de desembre al 7 de gener, s’instal·laran dues pistes de gel a Martorell, coincidint amb les Festes de Nadal i l’arribada del fred. A la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal es podrà patinar en una pista de gel natural, tal i com es va fer l’any passat. Com a novetat, la plaça de l’Església allotjarà una altra de sintètica per a principiants.

La pista de gel natural, de 32×14 metres, comptarà amb zona de copes, food trucks, música i activitats especials. Els alumnes de 2n a 6è de Primària de les escoles martorellenques visitaran la pista les primeres setmanes, en horari matinal. El 22 de desembre al matí es rebrà la visita de la Fundació Johan Cruyff i a la tarda se celebrarà el Family Day. El 24 de desembre els patinadors gaudiran de la presència del Pare Noel i el 5 de gener del Patge Viu Viu, enviat de Ses Majestats els Reis d’Orient a Martorell. El 29 de desembre a la tarda es farà una festa especial anys 80/90. Les tarifes de la pista de gel natural seran de 5 euros per 30 minuts, incloent el lloguer dels patins, ha detallat la regidora d’Esports, Belén Leiva.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Per utilitzar la pista sintètica, de 10×5 metres, s’haurà de fer a través dels comerços associats a Fem Vila, que obsequiaran els clients amb una entrada per cada compra que s’hi realitzi. Amb la compra d’una entrada a la pista de gel natural del Pavelló Esportiu Municipal també es regalarà una entrada per a la pista de gel sintètic de la plaça de l’Església.

Les pistes de gel romandran obertes al públic en horari habitual, de 10.00 a 14.00h i de 17.00 a 22.00h. Els dies 24 i 31 de desembre, i 5 de gener obriran només en horari matinal, mentre que el 25 i 26 de desembre ho faran exclusivament a la tarda.