Dilluns obre el període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música per al proper curs

1669
Escola Municipal de Música
Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música inicia dilluns 8 de maig el període de presinscripció per al curs 2017-18. Continua oferint els mateixos serveis a Cal Nicolau i a l’Escola José Echegaray, sense increment de les quotes. La novetat és l’ampliació de l’oferta de tallers a l’Echegaray, amb un de clarinet i un altre de saxòfon.

Per als més menuts, a Cal Nicolau s’oferirà el taller de música per a nadons, una activitat per aprendre a gaudir de la música amb els pares. Els tallers de sensibilització, a partir dels 3 anys i fins els 7, serviran per gaudir dels primers contactes amb la música.

L’ensenyament bàsic, de 8 a 13 anys, aportarà coneixements de les eines bàsiques de la música i la participació en conjunts instrumentals. En el curs d’aprofundiment, de 14 a 18 anys, i en el d’adults, a partir de 19 anys, els inscrits desenvoluparan diferents aspectes musicals com a eina per a la pràctica instrumental no professional. El curs de nivell avançat està dirigit a alumnes, de 14 a 18 anys, que es vulguin dedicar professionalment a la música.

El conjunt instrumental o coral, a partir de 12 anys, és per aquelles persones que vulguin participar en un grup musical de l’escola o combo.

Clarinet i saxòfon a l’Echegaray

A l’Escola José Echegaray, es tornarà a fer el curs de sensibilització, de 4 a 7 anys, el curs de guitarra i el de piano, de 8 a 14 anys. Com a novetat, el proper curs s’afegeix un curs de clarinet o saxòfon per a alumnes de 8 a 14 anys que vulguin apropar-se a aquests instruments en conjunt. “Per tal de facilitar-ne l’accés, l’Escola Municipal de Música oferirà la possibilitat de llogar els instruments a través de l’empresa Call&Play a uns preus molt ajustats, gràcies l’acord arribat amb el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell”, ha avançat el director de l’Escola Municipal de Música, Manolo Forniés.

Manolo Forniés, director Escola Municipal Música

Horaris i contacte

L’Escola Municipal de Música, amb seu a Cal Nicolau, està oberta de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00h, i dimarts de 10.00 a 12.30h. Per a més informació podeu contactar al telèfon 93 775 19 48 o bé al correu electrònic escolademusica@martorell.cat.

Oferta educativa Escola Municipal de Música
Oferta educativa Escola Municipal de Música