Dissabte s’ofereix la ‘Cantata del Patufet’ per a les famílies de les llars d’infants municipals

704

Aquest dissabte 30 de maig tindrà lloc la ‘Cantata del Patufet’ a càrrec de professors de l’Escola Municipal de Música per a les famílies de les llars d’infants municipals a l’auditori del Centre Cultural. El concert serà benèfic en favor del Banc d’Aliments de Càritas i Creu Roja Baix Llobregat Nord. L’entrada del concert es bescanviarà amb l’entrada d’aliments o material d’higiene corporal.

L’Escola Municipal de Música de Martorell farà un concert benèfic aquest dissabte (11.30h) amb un protagonista, el Patufet. Quatre professors de l’escola: Julià Borràs (violocel), Iolanda Mauri (violí), Enric Pinazo (clarinet), Enric de Castro (saxòfon), Carme Valero (pianista), Rosa Maria Palomera (veu) i Isidre Delgado (narrador) faran gaudir a les famílies de les llars d’infants municipals.

El Patufet, personatge popular català

En Patufet és un personatge popular català, representat per un nen molt menut que porta una gran barretina. És el protagonista d’un dels contes tradicionals catalans més coneguts i que porta el mateix nom. El personatge es retroba en rondalles de tot Europa, especialment en el conte Däumling, dels germans Grimm.

El director de l’EMM Martorell, Manolo Forniés explica que “aquesta cantata la vam escenificar fa dos anys en el curs de sensibilització musical que fem a l’escola. Els nens i nenes coneixen molt bé les cançons del Patufet”.

Recollida d’aliments

La ‘Cantata del Patufet’ tindrà finalitats benèfiques. Els assistents al concert hauran d’entregar aliments i material d’higiene corporal que aniran destinats al Banc d’Aliments de Càritas i Creu Roja Baix Llobregat Nord. En l’acte és prevista l’assistència de representants de les dues entitats que rebran in situ els aliments recaptats en aquesta cantata benèfica.