Empat dels primers equips del CF Martorell en una jornada per reivindicar-se

515
CF Martorell

Els primers equips del CF Martorell han somrigut tímidament aquest cap de setmana, i és que els dos empats que han aconseguit en els seus expedients els han dut a sumar d’un en un de cara a una segona volta que començarà aviat. En masculí, els de Javi Gómez ho van fer davant d’un dels colíders, el Reus FC Reddis, mentre que en femení, l’equip d’Iván Lorca va aconseguir-lo contra el CE Òdena.

El primer equip masculí va fer-ho diumenge al CE Torrent de Llops en una jornada on va posar els reusencs contra les cordes. Martí Ramos va inaugurar el marcador recollint una passada en llarg de Víctor Garcia i la primera meitat va tancar-se amb l’1 a 0. En la represa, Sergi Moreno va igualar el resultat, però Ramos va tornar a veure porteria amb un golàs per l’escaire. Els blanc-i-vermells van fallar en defensa i van permetre que els visitants empatessin de nou. L’entrenador martorellenc Javi Gómez ha valorat el treball de l’equip i ha admès que “crec que el balanç és positiu, el partit es podria haver decantat per a qualsevol dels dos equips”.

Javi Gómez, entrenador CF Martorell

Aquest empat deixa el conjunt martorellenc a la desena plaça, amb 19 punts i a quatre dels llocs de la promoció d’ascens a la Superlliga.

En femení, el primer equip del CF Martorell va empatar al camp del Centre d’Esports Òdena (1-1) en un partit on Jasmina Alarcón va respondre a la diana de les locals. Les d’Iván Lorca van tornar a puntuar després de quatre jornades sense fer-ho i han aconseguit reduint distàncies amb la part mitja de la taula.

Guanyen a la pista del cuer

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar dissabte el Calvià (70-89) en una jornada en què van aixecar el cap després de perdre contra el CB Vic i on ha certificat la cinquena victòria de la temporada, empatant amb el Moncayo i el CB Quart.

Els martorellencs van oferir un ritme dinàmic de partit, donant entrada a tots els jugadors, fins i tot l’integrant del filial Gerard Bascuñana. Amb una renda de quinze punts al descans, van encarrilar el triomf i ja no van deixar escapar un avantatge que van fer créixer fins als 19 punts definitius. Amb aquest resultat, els martorellencs prenen aire per al partit contra l’Alfindén de la propera setmana.

Perden a casa

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va caure dissabte contra la Unión África Ceutí (2-4) i encadenen dues derrotes consecutives i un empat amb què se situen sis punts per sobre dels llocs de descens.

Els vermells van tenir l’empat a tocar, però van errar un doble penal que hagués suposat el 3 a 3. Els visitants, per mitjà d’Anuar, van transformar el quart a dos minuts per al desenllaç i van sentenciar la victòria.

Per a l’entrenador vermell, Víctor González, l’equip va signar un partit seriós i creu que van tenir opcions. “Vam fer un partit de 9 però no ens va donar per a guanyar, animo els jugadors a seguir amb aquest ritme”, ha exposat. La propera visita dels martorellencs serà a la pista del CD Leganés.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Una derrota amb bones sensacions

En waterpolo, l’absolut femení del CN Martorell va perdre dissabte contra el CN Sant Feliu (11-6) en una jornada on va allargar les bones sensacions de les jornades anteriors. La tornada a la competició per a les martorellenques va venir acompanyada per una capacitat de reacció en el segon quart que les va dur a ajustar el marcador. Les de López tindran descans aquest cap de setmana.