Dos joves ingressen a presó per un robatori amb violència en una plaça de Martorell

517

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir el 10 de setembre dos joves, un de 21 anys i l’altre menor d’edat, un de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat marroquina i veïns de Vilafranca del Penedès, com a autors d’un delicte de robatori amb violència i d’un delicte de lesions, a Martorell. Les víctimes, dos menors d’edat, van patir el robatori dels seus telèfons mòbils i a un d’ells li van trencar el nas d’un cop de puny.

El robatori que va originar la investigació es va produir el 6 de febrer d’enguany, poc abans de les 7 de la tarda, quan dos menors d’edat que es trobaven en una plaça pública de Martorell van patir el robatori violent dels seus telèfons mòbils.

Els dos menors van ser víctimes d’un robatori amb violència per part de dos joves, un nacional i l’altre magrebí, i davant la seva resistència a lliurar-los els seus telèfons mòbils van patir l’agressió física dels dos joves, amb el resultat de diverses contusions i un d’ells va patir el trencament del nas d’un cop de puny rebut.

Una vegada denunciats el fet, la unitat d’investigació de la comissaria de Martorell va fer les indagacions policials necessàries fins a esbrinar l’autoria del robatori i, finalment, el passat 10 de setembre es va detenir als dos joves, veïns de Vilafranca del Penedès, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i d’un delicte de lesions.

El detingut major d’edat, amb 17 antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó. El detingut menor d’edat va quedar a disposició de la Fiscalia de menors.