Dues píndoles teatrals i un concert de Paula Valls conformen la IV edició dels ‘Escenaris Secrets’

1555
IV Edició Escenaris Secrets
IV Edició Escenaris Secrets

Una seixantena de persones ha gaudit aquest dissabte de la IV edició dels `Escenaris Secrets´, un programa que ofereix espectacles sorpresa a llocs inesperats impulsat per el Teatre El Foment, la Regidoria de Cultura i la Diputació de Barcelona. Inicialment, l’edició d’enguany s’havia d’haver celebrat a Ca l’Oller, però el risc de pluges ha fet que finalment es realitzés a espais poc coneguts amagats dins el mateix teatre. Els assistents han pogut gaudir de dues píndoles teatrals i d’un concert de la cantant Paula Valls.

Happy Birthday Jamie Love, dirigida per Joaquín Daniel, i interpretada per Diana de Guzman i Carlos Conde, ha estat una de les píndoles seleccionades per a aquesta edició dels Escenaris Secrets. La petita obra ha explicat la història d’un home amb el cor trencat que, a punt d’acabar amb la seva pròpia vida, rep una trucada inesperada que l’atura en la seva decisió. El destí vol que a l’altra banda del telèfon hi sigui una ex companya d’institut treballant des d’un call-center; una casualitat que porta als protagonistes a rememorar temps passats i que canvia, sense ells saber-ho, els seus futurs immediats.

Yamazaki, dirigida i interpretada per Kevin Martos i Albert Viñas, es tracta d’un thriller amb girs, misteri i molt d’humor entre un cambrer i un client misteriós que ha mantingut en suspens al públic fins a l’última rèplica.

La dues propostes de microteatre sorgeixen del Festival Píndoles (Teatre fora del teatre), que enguany celebrarà la seva quarta edició els dies 8, 9, i 10 de juny a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat de Barcelona. La idea és portar el teatre a espais no convencionals, creant un ambient molt proper entre actors i espectadors i una vivència més profunda i intensa.

Concert acústic a veu i guitarra

La cantant Paula Valls ha estat l’encarregada de posar punt i final a la vetllada amb un concert acústic d’alguns dels seus temes soul. Acompanyada d’en David Soler a la guitarra, l’artista de Manlleu ha interpretat moltes de les cançons del seu nou disc I Am que es presentarà de manera oficial el proper 27 d’abril. Abans del concert, la Puri Massa, presidenta del Teatre El Foment, ha llegit el Manifest de les Arts Escèniques per a la Llibertat d’Expressió.

Massa ha valorat positivament la quarta edició dels ‘Escenaris Secrets’, rebuda amb molt bones critiques per part del públic present. Malgrat el canvi d’indret a última hora, l’organització ha pogut adaptar els espectacles per a què es poguessin dur a terme amb normalitat. “Ens hem pogut adaptar ja que des de la Parròquia ens han deixat fer servir la sala del billar i hem pogut habilitar el lateral de l’escenari”.

Puri Massa, presidenta del Teatre El Foment

Gran part dels assistents a aquesta quarta edició han estat persones poc acostumades a aquest tipus de teatre, ja que un dels objectius principals d’aquesta activitat és arrossegar els no aficionats als espectacles teatrals. Ha estat el cas de la Noelia, la Yoli i la Isabel, a les quals van convidar a última hora i han gaudit molt de l’experiència.

Isabel, Yoli i Noelia, assistents a la IV edició dels 'Escenaris Secrets'