El 21è Memorial Joan Corcoy, última parada per als escaquistes martorellencs abans de les vacances de Nadal

826
CE Martorell
CE Martorell

El Club Escacs Martorell ha celebrat aquest diumenge la 21a edició del Memorial Joan Corcoy, qui va ser president de l’entitat i va posar les bases del funcionament del club fins a l’actualitat. Els clubs participants d’enguany han estat el Sant Feliu de Llobregat i el Molins de Rei. Per part martorellenca van prendre-hi part dos conjunts. L’equip A del CE Martorell va ser el guanyador de la cita, amb 16 punts i mig.

El torneig de Nadal va comptar amb 32 escaquistes, repartits en quatre equips de vuit jugadors cadascun i estava organitzat en tres fases. En la primera, el CE Martorell A i el Molins de Rei van empatar, amb cinc punts i mig cadascú. El Sant Feliu de Llobregat B i el CE Martorell B van aconseguir la mateixa puntuació, 2’5.

En la segona ronda, el Molins de Rei va situar-se en primera plaça, amb 10 punts, mentre que el CE Martorell A va sumar 4’5 als que ja tenia i es va col·locar en segona plaça. El Sant Feliu de Llobregat va quedar-se tercer, amb 7’5, i el CE Martorell B últim, amb 5’5.

En la fase decisiva, el CE Martorell A va aconseguir 9 punts que el van fer proclamar-se campió, amb 16’5 punts. El Molins de Rei va quedar-se molt a prop, amb 15, el Sant Feliu de Llobregat va ser tercer, amb 10’5 i el CE Martorell B va tancar la classificació, amb 6.

Record per l’expresident Corcoy

Joan Corcoy va ser president del Club Escacs Martorell i va ser l’impulsor de l’Open d’Escacs, un dels torneigs més consolidats en el panorama català. A més, Corcoy va ser pioner en implantar l’estructura que el club segueix actualment. L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports del consistori, Belén Leiva, així com altres regidors, van ser presents en l’entrega dels premis.