El 22è Torneig Vila de Martorell de bàsquet cadet arrenca al Pavelló

757
Cadet femení del CB Martorell (Foto: CB Martorell)

El Club Bàsquet Martorell organitza la 22a edició del Torneig Vila de Martorell en categoria cadet. Entre aquest dimecres 27 i divendres 29 de desembre, el Pavelló Esportiu Municipal acull 18 partits i 10 equips participants, 6 dels quals femenins i 4 de masculins. La cita culminarà el divendres a les 19.30h amb el lliurament de premis, just després de les finals femenina i masculina.

El Torneig és una cita completament consolidada en el calendari esportiu d’aquestes dates a la nostra població i belluga una bona colla d’esportistes. Definit per la presidenta del club organitzador, Laura Amat, és “una experiència molt bona per als nanos, ja que aquests partits es juguen amb un altre esperit que no és el de la lliga”.

Amat considera que en el Torneig hi ha “molt més fair play i més lleure. Evidentment, tothom vol guanyar, però sobretot prima la convivència entre els equips”.

Laura Amat, presidenta del CB Martorell

Aquest matí de dimecres s’ha posat en marxa una edició en la que hi participen el Joventut de Badalona, el JAC Sants, La Salle Manresa i l’amfitrió CB Martorell en categoria masculina. Pel que fa als equips femenins, hi prenen part la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), el FC Barcelona Santfeliuenc, el Minguella, el Club Bàsquet Sant Josep Obrer de l’Hospitalet (CBSJO) i el Lima-Horta, a més de les amfitriones.

“Està sent un dia apassionant i ple de partits”, destaca el Director Tècnic del CB Martorell Toni Mesa, qui fa un primer balanç de com va la primera jornada: “hi ha equips de força nivell, amb jugadors i jugadores que hi posen moltes ganes i que estan gaudint. Tots els partits estan sent força igualats i entretinguts, amb bon joc i net”.

Toni Mesa, director tècnic del CB Martorell

En categoria femenina, els sis equips s’ha distribuït en dos grups: en el Grup 1 hi són l’UESC, el FC Barcelona-Santfeliuenc i el CB Martorell, mentre que al segon hi ha el Minguella, el CBSJO i el Lima-Horta. Es juga per un sistema de lligueta triangular (3 partits) i els dos primers classificats jugaran les semifinals creuades de divendres (a les 09.00 i a les 10.30h). La final femenina serà el mateix dia a les 16.30h.

Pel que fa als equips masculins, tots quatre formen un únic grup i tots accedeixen a les semifinals de divendres (12.00 i 13.30h). La final tindrà lloc a les 18.00h, i tot seguit, es farà el lliurament dels guardons.

Toni Mesa recorda que aquests dies, just quan s’acaben els partits del 22è Torneig Vila, entrena el primer equip, que el dia 7 de gener té un important compromís de lliga a l’EBA. Una final anticipada en la lluita per eludir el descens des de la lliga EBA, que l’enfrontarà al CB Salt, amb qui els blaus estan empatats a victòries i derrotes (3-9).

Toni Mesa, director tècnic del CB Martorell

Mesa convida a tothom a passar-se pel Pavelló Esportiu Municipal per veure els partits que composen aquesta nova edició del Torneig.

Calendari de partits del 22è Torneig Vila de Martorell de bàsquet cadet