Activitats infantils al barri de Can Carreres

El barri de Can Carreres concentrarà el gruix de les activitats de la festa en honor al seu patró Sant Jaume, del 22 al 24 de juliol. Actuacions musicals per a totes les edats, xocolatada infantil, festa de l’escuma, exposició de manualitats i sopar a la fresca marquen el programa, que aplegarà veïns i veïnes en un ambient de germanor.

El divendres, 22 de juliol, a les 22.00h, hi haurà el concert del grup Sin Reputación a l’Ateneu, una formació “que interpreta rock espanyol, però també rock britànic i americà. Son fills de Martorell i actualment residenixen a Sant Sadurní”, comenta Ferran Vidiella, membre de l’associació de veïns de Can Carreres.

Dissabte, 23 de juliol, inclourà una xocolatada infantil, a les 10.00h, una exposició de manualitats i activitats amb l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica, de 10.00 a 13.00h, la festa de l’escuma, a les 11.30h, el pregó de festes, a les 21.00h, el sopar popular (cadascú se’l porta de casa i cal reservar lloc a l’associació de veïns), el sorteig de paneres, a les 22.45h, i música amb DJ Rafa Martínez, a les 23.00h. Totes les propostes es faran davant del local social i al costat del passeig de Catalunya.

Ferran Vidiella, membre AV Can Carreres

Finalment, diumenge, 24 de juliol, s’organitzarà una botifarrada, a partir de les 9.00h, al preu de 5 euros, incloent entrepà i beguda-, la 12a Trobada de Plaques de Cava, de 10.00 a 13.00h, la Simultània d’Escacs amb Jordi Bascuñana, d’11.00 a 13.00h, i a la tarda, el punt i final amb les havaneres del grup La Fallera, amb repartiment de coca i rom cremat, a les 19.00h.

Tot i que les activitats festives es concentren aquest cap de setmana, el passat 17 de juliol ja van iniciar-se amb la 21a Pujada a peu a Montserrat, que finalment va haver de fer-se només en autocar per les restriccions d’accés al medi natural a causa del risc d’incendi i va comptar amb una trentena d’assistents. A més, aquest dimarts, la Secció Sardanista de Martorell ha organitzat una ballada nocturna a plaça de l’Era del Pedró.